Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Ολυμπιακός Βόλου γιορτάζει!!!
Ο Ολυμπιακός Βόλου γιορτάζει!!!

Ο Ολυμπιακός Βόλου γιορτάζει!!!

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και η μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια γιορτάζει! Για τον λόγο αυτό ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου διοργανώνει εκδήλωση ς της ποδοσφαιρικής μας ομάδας που φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και 8.00 μ.μ. στο κέντρο «Φίλια » στον δρόμο για Άλλη Μεριά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 καθώς και οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας ενώ θα παρουσιαστεί το ρόστερ και το προπονητικό staff.

Να αναφερθεί ότι τιμητικά το πρώτο διαρκείας της χρονιάς θα δοθεί στον Γρηγόρη Συνετόπουλο, γιο του αείμνηστου Τάκη Συνετόπουλου.

Επίσης θα παρουσιαστούν ο επιστημονικός συνεργάτης , ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα συμμετάσχει στο ανάλογο πρωτάθλημα.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από video τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, όπου είναι το προπονητικό κέντρο της ομάδας, καθώς και τα νέα γραφεία του συλλόγου στην οδό Λαχανά 38.

Να σημειωθεί ότι από τον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα βραβευτεί η Βολιώτισσα αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου Στάμου, η οποία τον Ιούλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων – Νεανίδων, που διεξήχθη στην πόλη Σαρμ – Ελ – Σέιχ της Αιγύπτου, στην παρθενική της συμμετοχή κατέκτησε την δεύτερη θέση στα 400 μ.  διπλά πέδιλα, με χρόνο 3:54.09 και το χάλκινο μετάλλιο με τους συναθλητές της Χρήστο και Παρασκευά Καλαϊτζόπουλο και την Κατερίνα Μανιάτη, στη σκυτάλη 4Χ100 διπλά πέδιλα μικτή, με χρόνο 3:08.45.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Ευθύμης Χούτας και Αλίκη Φωτιάδου.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα υπάρχει εκδήλωση με το συγκρότημα του Τάσου Ιωακειμίδη.

Καλούνται οι φίλαθλοι  να παρευρεθούν και να γιορτάσουν ε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες , μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ομάδα  και να βοηθήσουν  όλοι ώστε να είναι απαρχή νέων μεγάλων επιτυχιών.

Ολυμπιακός Βόλου… Ένα πάθος που διαρκεί!!!!

Γιορτάστε μαζί μας !!!!!

Στην είσοδο θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση  10 ευρώ.  

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση