Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο στο πόλο
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο στο πόλο

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο στο πόλο

ΣΠΥΡΙΛΑ ΣΠΑΝΕΑ

Ακόμη ένα τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή της η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι «» επικράτησαν με 11-7 επί της ς, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και εμπλούτισαν την τροπαιοθήκη τους με τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο.

Η αρχή της αναμέτρησης μπορεί να ήταν νευρική και για τις δύο ομάδες, με τις άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο,  αλλά ο ήταν αυτός που ξεχώρισε αφού πέτυχε δύο τέρματα με τους Φουντούλη και Γενηδουνιά.

Στην έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Αργυρόπουλος έκανε το 3-0, για να μειώσει ο Μπούχα σε 1-3. Στα υιπα επτά λεπτά μέχρι το ημίχρονο οι παίκτες του Βλάχου κυριάρχησαν, πέτυχαν τέσσερα γκολ και ανέβασαν τη διαφορά σε 7-1.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τους «Πειραιώτες» να υπερισχύουν με 11-7.

: Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Ν Κουρούης, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούης, Χριστοφορίδης, Βλάσσης

: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Κάκκαρης, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση