Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Ολυμπιακός Bόλου γιορτάζει με το γνωστό λυράρη Μανώλη Κονταρό
Ο Ολυμπιακός Bόλου γιορτάζει με το γνωστό λυράρη Μανώλη Κονταρό

Ο Ολυμπιακός Bόλου γιορτάζει με το γνωστό λυράρη Μανώλη Κονταρό

Μι κόμη εκδήλωση ετοιμάζει ο , προκειμένου , αυτή τη φορά , να παρουσιάσει τον μεγάλο του χορηγό , τις νέες του εμφανίσεις και τα νέα του ποδοσφαιρικά αποκτήματα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο κέντρο εκδηλώσεων ΦΙΛΙΑ Η , στις 21.00 , στο δρόμο προς την , η βραδιά θα είναι Βολιώτικη , θα είναι και θά ‘χει μαζί της τον γνωστό καλλιτέχνη της Κρητικής μουσικής, Μανώλη Κονταρό και την ορχήστρα του που θα  πλαισιώσουν  την εκδήλωση με Κρητικό και όχι μόνο γλέντι .

Ο Μανώλης Κονταρός γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1968 στις Βρύσσες Αποκορώνου στα Χανιά . Το 1998 παντρεύτηκε την Αθηνά Μαυριδάκη και έχει αποκτήσει τέσσερα και ζει με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 17 χρόνων .

Ο πατέρας του , ο Κονταρογιάννης, είναι γνώστης και ερμηνευτής του ριζίτικου τραγουδιού. Σταθμός στην καριέρα του ήταν ο μόνιμος του συν επί 18 συναπτά έτη, ο δεξιοτέχνης της λύρας εώργιος Τσουρουπάκης με τον οποίο ηχογράφησαν πολλές δισκογραφικές δουλειές.

Ο Μανώλης Κονταρός θα μας ταξιδέψει στα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπ του δημοτικού μας τραγουδιού.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση