Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Ολυμπιακός Βόλου δίπλα στα παιδιά του Ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες
Ο Ολυμπιακός Βόλου δίπλα στα παιδιά του Ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες

Ο Ολυμπιακός Βόλου δίπλα στα παιδιά του Ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες

Δίπλα στους οικότροφους  και το προσωπικό του Ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες βρέθηκαν σήμερα το πρωί ποδοσφαιριστές, καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες του , αλλά και μέλη των Διοικουσών Επιτροπών, προκειμένου να ευχηθούν χρόνια πολλά εν όψει της έλευσης του νέου έτους.

Οι αθλητές του χειροκρότησαν τους 47 οικότροφους, καθώς είχαν οργανώσει μια μικρή και με το πέρας αυτής μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Οι οικότροφοι αγκάλιασαν με θέρμη όλους τους αθλητές και τους εξέφρασαν το θαυμασμό τους, ενώ από την πλευρά τους τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες τους προσκάλεσαν τόσο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όσο και στο Κλειστό του ΕΑΚ προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά όποιο ποδοσφαιρικό ή μπασκετικό αγώνα επιθυμούν.

Ποδοσφαιριστές, καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού Βόλου μαζί με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Αθ. Μπακαλιάνο και τον αντιπεριφερειάρχη . Κίτσιο

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιδρύματος  ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού Βόλου για την παρουσία τους, αλλά και για την πράξη αγάπης, καθώς προσέφεραν χαρτικά και απορρυπαντικά για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούνται και εξήραν τις προσπάθειες όλων, καθώς το Ίδρυμα αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Στην γιορτινή αυτή επίσκεψη το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ικόλαος Τσεκούρας, οι Αλέκος Μεταφτσής, Αποστόλης Έξαρχος και ιώργος Κουσιαρής από τη διοικούσα  επιτροπή  Καλαθοσφαίρισης, οι ποδοσφαιριστές Κώστας , Κώστας , Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Σταύρου, Γιάννης Κωστόπουλος, Ερβέν Μουκάμ, συνοδεία του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας Τζόναθαν Βαΐτση και της υπεύθυνης Τύπου , οι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Παρασκευάς, Δημήτρης Καραθάνος και Αλέξανδρος Λουλούδης και οι καλαθοσφαιρίστριες Ραφαέλα Σουλτάνη και Άννα Ταντουρόφκσα.

Να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες ιδρύθηκε το 1970, ενώ σήμερα διαμένουν 47 οικότροφοι, που προέρχονται τόσο από την περιοχή μας, όσο και απ' όλη τη χ.

Σκοπός του Ιδρύματος είναι η περίθαλψη και φροντίδα παιδιών με νοητική υστέρηση, , επιληψία, αυτισμό, εγκεφαλοπάθειες, κινητικές δυσκολίες και αισθητηριακές διαταραχές.

Το ίδρυμα στηρίζεται και αναπτύσσεται από τις δωρεές των συμπολιτών αλλά και από την ιδιωτική πρωτοβουλία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση