Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Ν. Πρίντζος και το ΕΒΟΛ χορηγός της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Ν. Πρίντζος και το ΕΒΟΛ χορηγός της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ν. Πρίντζος και το ΕΒΟΛ χορηγός της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την παιδική ομάδα μπάσκετ του . Στο αγώνα με τον Ολυμπιονίκη, επισκέφθηκε τα , ο μεγάλος τους φετινός χορηγός που δεν είναι άλλος από τον κ. Νικήτα Πρίντζο και τη γνωστή βολιώτικη γαλακτοβιομηχανία .

Ο κ. Πρίντζος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο πωλήσεων Βαγγέλη Οικονόμου και τον γιό του Αλέξανδρο Πρίντζο μίλησαν στα , τους προσέφεραν φόρμες και κούπες με το λογότυπο της .

Από την πλευρά τους οι μικροί αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , προσέφεραν στον κ. Πρίντζο και στον κ. Οικονόμου μπλούζες κεντημένες με τα αρχικά τους και με το σήμα του ΕΒΟΛ και του .

Ο κ. Πρίντζος ευχήθηκε στα παιδιά να είναι γερά και να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, τόσο στα μαθήματά τους, όσο και στο μπάσκετ, ενώ υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά τους τη φετινή χρονιά.

Τον κ. Πρίντζο ευχαρίστησε εκ μέρους του Ολυμπιακού Βόλου ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ Νίκος Ρούμπος, ενώ παρούσες ήταν και οι   Ιωάννα Ράμμου και .

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως στον Ολυμπιακό αγωνίζεται και ο εγγονός του αείμνηστου Κώστα Πρίντζου, αδελφού του προέδρου της ΕΒΟΛ, ο Κωνσταντίνος Γερογιάννης.

Η ΕΒΟΛ πάντα κοντά στην τοπική , συνεχίζει τις ουσιαστικές παρεμβάσεις της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στον βετεράνο άσσο του βολιώτικου ποδοσφαίρου, τον άνθρωπο που αναδιοργάνωσε εξ' ολοκλήρου την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ και την έβαλε σε εντυπωσιακή τροχιά, τον κ. Νικήτα Πρίντζο.

Τα χαμόγελα των νεαρών αθλητών που στο τέλος απόλαυσαν τα γαλατάκια τους, αποτελεί την μεγάλη ανταμοιβή για όλους.

Κούπες και γάλατα προσφέρθηκαν και στους αθλητές του Ολυμπιονίκη με τους οποίους έγινε παιχνίδι, ενώ το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο βετεράνος άσσος του βολιώτικου ποδοσφαίρου Βαγγέλης Λιαδέλης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση