Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο μαραθώνιος Αθήνας «σαρώνει» και φέτος τα βραβεία
Ο μαραθώνιος Αθήνας «σαρώνει» και φέτος τα βραβεία

Ο μαραθώνιος Αθήνας «σαρώνει» και φέτος τα βραβεία

Γι δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Αυθεντικός Μραθώνιος όχι απλά παρέμεινε «Χρυσός» στην κατηγορία Αθλητικό Γεγονός, αλλά βραβεύτηκε και ως το Θεματικό Γεγονός της Χρονιάς (Platinum Award in Thematical Events) στο πλαίσιο των Event Awards 2018.

Στην απονομής των Event Awards 2018, ο Μαραθώνιος ς βρέθηκε στο επίκεντρο και «σάρωσε» τα στις κατηγορίες που συμμετείχε.

Πιο συγκεκριμένα, ο απέσπασε τέσσερα βραβεία για την οργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, σε επιμέρους κατηγορίες:

-το Πλατινένιο Βραβείο (Platinum Award) ως “Θεματικό Γεγονός” (Thematical Event), το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) ως “Αθλητικό Γεγονός” (Sport Event), το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία “Διοργάνωση Γεγονότος” (Εvent Management), και το Ασημένιο Βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία “Διαχείριση Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος Εκδήλωσης”. Επίσης, βραβείο κέρδισε η “ERGO Marathon EXPO” στην κατηγορία “Εκθέσεις”, “ανεβάζοντας” συνολικά σε 5 τα βραβεία για το Μαραθώνιο ς.

Ο “Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός”, με σύμμαχο και Μεγάλο Χορηγό την Α.Ε., και την υποστήριξη των χορηγών του, των μεγαλυτέρων εταιρειών της χς μας, είναι ένα γεγονός ανεκτίμητης αθλητικής, πολιτιστικής και τουριστικής αξίας.

Οι παραπάνω διακρίσεις είναι μία ακόμα επιβεβαίωση των αγαθών του μακρόχρονου σχεδιασμού, της πολύχρονης επιμονής με στόχους και όραμα, του συνδυασμού των δυνάμεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, της ς με κοινωνική ευαισθησία και πάνω από όλα του σεβασμού στις ανάγκες των δρομέων, φιλάθλων και απλών πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση