Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ο μαραθώνιος Αθήνας «σαρώνει» και φέτος τα βραβεία
Ο μαραθώνιος Αθήνας «σαρώνει» και φέτος τα βραβεία

Ο μαραθώνιος Αθήνας «σαρώνει» και φέτος τα βραβεία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος όχι απλά παρέμεινε «Χρυσός» στην κατηγορία Αθλητικό Γεγονός, αλλά βραβεύτηκε και ως το Θεματικό Γεγονός της Χρονιάς (Platinum Award in Thematical Events) στο πλαίσιο των Event Awards 2018.

Στην τελετή απονομής των Event Awards 2018, ο Μαραθώνιος Αθήνας βρέθηκε στο επίκεντρο και «σάρωσε» τα βραβεία στις κατηγορίες που συμμετείχε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΕΓΑΣ απέσπασε τέσσερα βραβεία για την οργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, σε επιμέρους κατηγορίες:

-το Πλατινένιο Βραβείο (Platinum Award) ως «Θεματικό Γεγονός» (Thematical Event), το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) ως «Αθλητικό Γεγονός» (Sport Event), το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία «Διοργάνωση Γεγονότος» (Εvent Management), και το Ασημένιο Βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία «Διαχείριση Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος Εκδήλωσης». Επίσης, βραβείο κέρδισε η «ERGO Marathon EXPO» στην κατηγορία «Εκθέσεις», «ανεβάζοντας» συνολικά σε 5 τα βραβεία για το Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός», με σύμμαχο και Μεγάλο Χορηγό την ΟΠΑΠ Α.Ε., και την υποστήριξη των χορηγών του, των μεγαλυτέρων εταιρειών της χώρας μας, είναι ένα γεγονός ανεκτίμητης αθλητικής, πολιτιστικής και τουριστικής αξίας.

Οι παραπάνω διακρίσεις είναι μία ακόμα επιβεβαίωση των αγαθών του μακρόχρονου σχεδιασμού, της πολύχρονης επιμονής με στόχους και όραμα, του συνδυασμού των δυνάμεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, της ανάπτυξης με κοινωνική ευαισθησία και πάνω από όλα του σεβασμού στις ανάγκες των δρομέων, φιλάθλων και απλών πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Βόλος: Υποψήφιος δημ. σύμβουλος έβριζε 44χρονη μέσω FB και "έφαγε" 15 μήνες #Facebook… - https://t.co/k7XBRIheWu -

  • Μειώθηκε κατά 22 μήνες η ποινή του άνδρα που έριξε #βενζίνη σε 20χρονη #2018 #άνδρας… - https://t.co/MeLcO2AURg -

  • Στις #φυλακές Τρικάλων 62χρονος παραπληγικός για #χρέη στο Δημόσιο #αλλοδαπός #ανακριτής… - https://t.co/fgm3iOAds2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση