Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » O Λαγός,ο πιο νέος ηλικιακά υψηλόβαθμος εκπαιδευτής Kempo στην Ευρώπη
O Λαγός,ο πιο νέος ηλικιακά υψηλόβαθμος εκπαιδευτής Kempo στην Ευρώπη

O Λαγός,ο πιο νέος ηλικιακά υψηλόβαθμος εκπαιδευτής Kempo στην Ευρώπη

Τον Βόλο επισκέφτηκε την Δευτέρα 8/7 ο μεγάλος και ιδρυτής του ,  Grand Master, Daniel Hayen 10th Dan, συνοδευόμενος από τον Ελληνοβέλγο εκπαιδευτή της εθνικής Βελγίου στο Kempo Karate Sensei, Πάρη Χαμτζόπουλο.

Οι δύο ήρθαν στο Βόλο με σκοπό και επίσημα πλέον να παραδώσουν στον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Kempo Karate,εκπαιδευτή και επίσημο αρόσωπο του στην Ελλάδα Αθανάσιο Λαγό τον βαθμό του 3ου επίπεδου μαύρης ζώνης [3rd Dan] που κατέλαβε ο Λαγός στην Βρυξέλλες τον περασμένο χειμώνα στον αρχηγείο του SGT KEMPO μετά από πολύωρες εξετάσεις   στην τεχνική του KEMPO αλλά και γραπτές, σε ζητήματα παιδαγωγικής και πρώτων βοηθειών στις Πολεμικές Τέχνες.

Επίσημα πλέον, με ανάρτηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του KEMPO στην ιστοσελίδα της, ο βολιώτης  εκπαιδευτής είναι  ηλικιακά ο νεαρότερος υψηλόβαθμος εκπαιδευτής του KEMPO στην Ευρώπη.

Με του μεγάλου δασκάλου Grand Master, Daniel Hayen, ο Λαγός πλέον μπορεί να διοργανώνει, επίσημα σχολεία εκπαιδευτών KEMPO στην Ελλάδα για πρώτη φορά στα χρονικά και να παραχωρεί διπλώματα αυτοπροσώπως απευθείας σφραγισμένα από την επίσημη Βέλγικη Ομοσπονδία του Kempo Karate [BKO].

To ελληνικό KEMPO αποτελεί μια σοβαρή και εξαιρετικά υπολογίσιμη στην Ευρώπη, με διαρκή παρουσία στο βάθρο των νικητών σε Παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία 9 χρόνια.

Στο Kempo είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβει κάποιος τον βαθμό της μαύρης ζώνης καθώς πρέπει να εξεταστεί στο ευρωπαϊκό αρχηγείο του KEMPO στις Βρυξέλλες παρουσία τουλάχιστον δύο εκπαιδευτών, όχι μόνο στην τεχνική αλλά και στην παιδαγωγική, στις Πολεμικές Τέχνες.

Σ του συλλόγου συγχαίρει τον εκπαιδευτή του συλλόγου για την νέα αυτήν διάκριση καθώς ο ίδιος χωρίς καμία εξωτερική φροντίζει να κρατάει τον πήχη ψηλά με σκληρή δουλειά και συνεχή , με παρουσία σε διεθνή σεμινάρια και πρωταθλήματα, με βάση τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση