Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Γεραμπίνης 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Ο Γεραμπίνης 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο Γεραμπίνης 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Τεράστια επιτυχία του αθλητή της Ακαδημίας “Αθανάσιου εραμπίνηΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στο αγώνισμα των 110 m. με εμπόδια έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ και στον πρωινό προκριματικό 15,09 sec. αλλά και το απόγευμα και με επίδοση 14,79 sec. πήρε το αργυρό στο αγώνισμα και ταυτόχρονα τα προνόμια που του δίνει η θέση του στην εισ στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο αθλητής, την 2η μέρα αγωνίστηκε και στο επίπονο αγώνισμα των 400 m. με εμπόδια και για μία μόλις θέση έμεινε εκτός τελικού φα κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια της 1ης μέρα αλλά και γεμάτος από την μεγάλη επιτυχία.

Η μικρούλα  Ελένη – Μαρία Βιδούρη τρέχοντας το πρωί στον προκριματικό του αγωνίσματος των m. με εμπόδια σημείωσε εξαιρετική επίδοση 14,84 sec. Το απόγευμα στη δυνατή σειρά του τελικού ήταν πολύ άτυχη αφού στην σειρά της ήταν 3η αλλά με πολύ δυνατό αντίθετο άνεμο (-1.9 m/sec) περιορίστηκε στην 7η θέση τελικά με επίδοση 15,34 sec. Στην άλλη σειρά ο άνεμος ήταν ευνοϊκός…

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σ' αυτά τα δυο «α» για το και την μεγάλη αγωνιστικότητα που έδειξαν στους .

Ένα τεράστιο μπράβο όμως αξίζει και ο προπονητής τους Δημήτρης Θεοχάρης που κάθε μέρα δίνει   την ψυχή του στο μαζί τους.

Τα καλύτερα είπαμε εδώ και πολύ καιρό πως έρχονται . Είμαστε πολύ μα πολύ περήφανοι !!!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση