Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / O Χρήστος Γαλαζούλας προπονητής στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου
O Χρήστος Γαλαζούλας προπονητής στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

O Χρήστος Γαλαζούλας προπονητής στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Υπεύθυνη ανάπτυξης κaι υποδομών η Σοφία Μπουμπούκη

Ο Χρήστος Γαλαζούλας, αναλαμβάνει εκ νέου προπονητής στη του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, ενώ η μέχρι πρότινος προπονήτρια Σοφία Μπουμπούκη παραμένει στον Σύλλογο και αναλαμβάνει υπεύθυνη ανάπτυξης και υποδομών του τμήματος.

Ο πρόεδρος και η του τμήματος βόλεϊ του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, ευχαριστούν την Σοφία Μπουμπούκη για την καθοριστική συνεισφορά της στην γυναικεία ομάδα. Στόχος είναι η καλύτερη οργάνωση κι ενδυνάμωση των ακαδημιών του τμήματος και χαιρόμαστε που με την εμπειρία της και την αγάπη της, βρίσκεται κοντά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο απαιτητικό έργο των δύο προπονητών μας, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Συλλόγου.

Από την πλευρά της η Σοφία Μπουμπούκη σε δήλωσή της αναφέρει: “Οι λόγοι που αποχωρώ από την γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου είναι προσωπικοί. Θα συνεχίσω να είμαι στην Νίκη Βόλου στις της ομάδας. Η Νίκη είναι η δεύτερη οικογένειά μου από το 1985 ως αθλήτρια και από το 1996 ως προπονήτρια.

Θέλω πολύ να ευχαριστήσω την του βόλεϊ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” για την βοήθεια και την συμπαράσταση τους, αυτά τα τρία χρόνια και ιδιαίτερα τον Στέλιο Κολόζο, καθώς επίσης και το δεξί μου χέρι σε όλη αυτή την προσπάθεια, τον Αντώνη Ντελή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις αθλήτριές μου για την συνεργασία και την στήριξη τους σε αυτό το δύσκολο έργο.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσοι μας πίστεψαν και συνέβαλαν στην προσπάθειά μας αυτά τα τρία χρόνια. Χορηγούς, Φίλους, Γονείς. Να είστε όλοι καλά.”

Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” για τις πανελλαδικές

Ο πρόεδρος του Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές κι αθλήτριες του Συλλόγου, που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές .

Τους ευχόμαστε να δικαιωθούν οι κόποι τους και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους. Οι πανελλήνιες εξετάσεις, αποτελούν μία από τις μάχες που θα δώσουν στη τους. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος ζωής κι ανοίγει ένας γεμάτος .

Ευχόμαστε δύναμη και στους γονείς των αθλητών κι αθλητριών μας, οι οποίοι στηρίζουν κάθε τους αγώνα και προσπάθεια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

  • Αρτοκλασία στη Μηλίνα στη μνήμη αποδημησάντων δημοσιογράφων #μνήμηαποδημησάντωνδημοσιογράφων - https://t.co/YAWOekDulj -

"Αλιεύοντας" την είδηση