Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Άτλας 1ος στη Μαγνησία
Ο Άτλας 1ος στη Μαγνησία

Ο Άτλας 1ος στη Μαγνησία

Την 1η θέση ανάμεσα στα Σωματεία της , που μετείχαν στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-υναικών, έλαβε η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου.

Οι έγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διήμερο 10&11/1/2018.

Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου, μετείχε στους με μία αθλήτρια, την Κατερίνα Βυ. Η Κατερίνα   αγωνίστηκε σε δύο αγωνίσματα, κάνοντας όλους περήφανους, με την αθλητική της ποιότητα, την αγωνιστικότητα και την άψογη συμπεριφορά της. Τι να πει κάνεις γι' αυτή την αθλήτρια; Αγωνιζόταν και ταυτόχρονα συμβούλευε τις νεαρές αθλήτριες, που είχε αάλους! Παράδειγμα προς μίμηση σε όλα τα επίπεδα!

Πέρασε και αγωνίστηκε και στους δύο τελικούς ( σε μήκος και τριπλούν).

Στο άλμα σε μήκος κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση 5,69 m., δύο μόλις εκατοστά από το χάλκινο μετάλλιο.

Στο άλμα τριπλούν, πήρε την 6η θέση με άλμα 12,13 m.

Και στα δύο αγωνίσματα είχε άλματα πολύ μεγάλα αλλά για πολύ λίγο άκυρα.

Ο προπονητής της Ηλίας  Κορώνας  είπε: “Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας γι' αυτή την αθλήτρια. Την ευχαριστούμε θερμά που αποφάσισε να συνεχίσει και να τελειώσει την καριέρα της στο Σωματείο μας. Την ευχαριστούμε για την υπομονή της, δύο χρόνια σχεδόν που δεν αγωνιζόταν και περίμενε καρτερικά αλλά με άσβεστο πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό. Την διαβεβαιώνουμε πως πάντα θα είναι η μας και λαμπρό παράδειγμα για τους νέους και τις νέες αθλήτριές μας.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση