Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 παρέλαβε το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών
Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 παρέλαβε το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 παρέλαβε το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών

 

Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 παρέλαβε μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ το προπονητικό στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Οι εγκαταστάσεις παραδόθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση και προς τούτο ευχαριστεί την ΠΑΕ και τον   Ευρυπίδη Τσιμπανάκο για την σημαντική συμβολή τους στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την συντήρηση του έργου που αποτελεί μία σημαντική υποδομή για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.

Η ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 περνά πλέον στον Ερασιτέχνη. .Σ έχοντας πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης έχει ήδη συντάξει το οργανωτικό πλάνο και τις οικονομικές εκτιμήσεις για την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας μας.

Είναι αυτονόητο ότι .Σ. κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, επιδιώκοντας την υγιή οικονομικά πορεία στην νέα περίοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος,  με παράλληλη και απαραίτητη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των πολυάριθμων οπαδών και φίλων μας.

.Σ. δηλώνει ότι ταυτόχρονα με τις δικές του ενέργειες είναι ανοικτό σε προτάσεις ενδιαφερομένων, οι οποίες αφού επεξεργαστούν και κριθούν αξιόπιστες θα παρουσιαστούν αναλυτικά στην Γενική Συνέλευση των μελών για την τελική απόφαση.

Ο Ερασιτέχνης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ βεβαιώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι όπως έχει διαχειριστεί με επιτυχία τα αγωνιστικά τμήματαά του, με την ίδια ευθύνη και αξιοπιστία θα προχωρήσει σε ότι απαιτείται και για το ποδοσφαιρικό  τμήμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση