Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ο «3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου» και ο «24ος Δρόμος Υγείας»
Ο «3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου» και ο «24ος Δρόμος Υγείας»

Ο «3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου» και ο «24ος Δρόμος Υγείας»

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, η Δ/νση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου  και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, συνδιοργανώνουν τον «24ο Δρόμο Υγείας» και «3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου» που θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο το Σάββατο 29 Απριλίου 2017.

Η εκκίνηση για τον «3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου» θα γίνει στις 18:00 από την παραλία Βόλου – Πευκάκια – Αλυκές – Άγιο Στέφανο και με τερματισμό την παραλία (Ηρώων).

Η εκκίνηση για τον «24ο Δρόμο Υγείας» θα γίνει στις 18:15 από την παραλία (Παπαστράτος) – Λιμεναρχείο – Παλιά και επιστροφή στην παραλία (Ηρώων).

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων,  έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων την αθλητική ανάπτυξη της Περιφέρειας, συνδιοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες, καθώς αυτές συντελούν στην καλύτερη εκπλήρωση της προβολής του τόπου. Εις αμφότερους αγώνες αναμένεται συμμετοχή ρεκόρ αθλητών και επισκεπτών.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε:«Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα όμορφα τοπία της περιοχής .

Συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά το 2016 σε ανάλογη συνδιοργάνωση, είχαν λάβει μέρος πάνω από 1.200 αθλητές.

Αναμένονται εκτός των αθλητών και συνοδοί συνδυάζοντας διαμονή Σαββατοκύριακου. Θα είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για την περιοχή μας και τις ομορφιές της με σκοπό την προώθηση του αθλητικού τουρισμού, ενώ θα τονωθεί η τοπική αγορά, κάτι που είναι και το ζητούμενο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις, στηρίζουμε συλλόγους και σωματεία με επιπρόσθετο σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και την τόνωση της τοπικής πραγματικής οικονομίας».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη Ν.Ιωνία #κάδοςαπορριμμάτων - https://t.co/s4u6KJpi9Y -

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση