Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » «Ντιλ» ΕΡΤ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου
«Ντιλ» ΕΡΤ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου

«Ντιλ» ΕΡΤ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου

Η υιοθέτηση των προσφορών των ομάδων ΑΕΚ, Κ και ΟΦΗ για την απόκτηση του συνόλου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους από την δημόσια , αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, ο ΨΗΠΤΕ, Ν. Παππάς, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μ. Ζορμπά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Ιω. Δρόσος.

Εγκρίθηκαν, επίσης, οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ έναντι της Super League 2.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΡΤ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5.7.2019 παρουσία του Πρωθυπουργού ειδική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νικόλαος Παππάς, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι συνεργασίες της ΕΡΤ με ομάδες της Super League 1 και Super League 2. Η ΕΡΤ προσφέρει στο κοινό δωρεάν πρόσβαση στο λαοφιλέστερο προϊόν. Μετά μάλιστα την αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων και την εισ αγώνων play off και play on, το πρωτάθλημα της Super League 1 αποκτά ακόμη μεγαλύτερο και τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Στη συνάντηση εγκρίθηκαν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ έναντι της Super League 2. Επίσης, αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές των ομάδων ΑΕΚ, Κ και ΟΦΗ για την απόκτηση του συνόλου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους από την δημόσια . Για όλες τις περιπτώσεις ζητήθηκε από το ΔΣ της ΕΡΤ, σε συνεδρίασή του μετά τις εκλογές, και πάντως έγκαιρα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση