Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σταυρούλα Καραντάκου και Γιάννης Στάμος καλύτεροι αθλητές στα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2016»
Σταυρούλα Καραντάκου και  Γιάννης Στάμος καλύτεροι αθλητές στα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2016»

Σταυρούλα Καραντάκου και Γιάννης Στάμος καλύτεροι αθλητές στα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2016»

Στους γώνες ς “ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2016”, που οργάνωσε με επιτυχί η ομάδα της ς Βόλου το περασμένο Σαββατοκύριακο, 22-24 Ιανουαρίου 2016, συμμετείχε η  ομάδα ς του Ολυμπιακού Βόλου. Η  ερυθρόλευκη ομάδα  είχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις ηλικίες.

Η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου, συμμετείχε στους αγώνες «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2016» που οργάνωσε και διεξήγαγε με άψογο τρόπο η Βόλου, από 22 μέχρι 24 Ιανουαρίου, στο κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο στη Ν. Ιωνία.

Στην αγωνιστική κατηγορία και στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας για το χειμερινό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε με 11 κολυμβητές και κολυμβήτριες, επιτυγχάνοντας αξιόλογες επιδόσεις για την εποχή που διανύουμε, κατακτώντας μετάλλια και επιτυγχάνοντας όρια.

Συγκεκριμένα η Καραντάκου Σ. κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα 50μ. πεταλούδα, στα 50μ. και στα μ. ελεύθερο γυναικών, ο Στάμος Ι. κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα μ. πεταλούδα και στα 200μ. και 400μ. ελεύθερο εφήβων, ο Λιβογιάννης Κ. κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο στα 1500μ. ελεύθερο και 2 αργυρά στα 200μ. και 400μ. ελεύθερο παίδων, ο Ρούμπος Ι. κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο και 1 χάλκινο στα 400μ. ελεύθερο παίδων, ο Τρύπας Σ. κατέκτησε 1 χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο παίδων, η Κατιρτζίδη – Παπαδοπούλου Ανατολή κατέκτησε 1 χρυσό στα 50μ. πρόσθιο παγκορασίδων Α. και η Στάμου Ε. κατέκτησε 1 χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο παγκορασίδων Α. Συμμετείχαν επίσης επιτυγχάνοντας πολύ καλές επιδόσεις, ο Στριμπάκος Ε., οι αδερφές Ξυνομπίτη Αρετή και Θεοδώρα και ο Γεωργάκος Γ. Με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου προπονούνται και συμμετέχουν στους αγώνες τα αδέλφια Δεσκάτας Ε. (ΟΘΑ ΚΑΒΑΛΑΣ) ο οποίος κατέκτησε 1 χρυσό στα 100μ. πρόσθιο και 1 αργυρό στα 200μ. πρόσθιο και ο Δεσκάτας Σ. (ΑΣΕΤ) ο οποίος κατέκτησε 1 αργυρό στα 100μ. πεταλούδα παμπαίδων.

Εξαιρετική ήταν και η συμμετοχή των μικρότερων κολυμβητών και κολυμβητριών της προ-αγωνιστικής κατηγορίας. Η ομάδα συγκέντρωσε σε ατομικά αγωνίσματα συνολικά 17 μετάλλια, 7 χρυσά, 8 αργυρά και 2 χάλκινα και σε ομαδικά αγωνίσματα 1 χρυσό και 2 χάλκινα. Ειδικότερα η Τρύπα Σοφία-Ειρήνη, κατέκτησε 2 χρυσά στα 100μ. και στα 200μ. πρόσθιο και αργυρό στα 100μ. ελεύθερο, η Βαραλή Φωτεινή κατέκτησε 2 αργυρά στα 200μ. μικτή ατομική και στα 100μ. πεταλούδα, η Χιώτη-Ραμπέλο Κατερίνα κατέκτησε χρυσό στα 100μ. ύπτιο και 2 αργυρά στα 50μ και 200μ. ύπτιο, ο Δημητρίου Ιωάννης κατέκτησε 2 χρυσά στα 50μ. πεταλούδα και στα 100μ. ύπτιο και αργυρό στα 100μ. ελεύθερο, ο Λύτρας Νικόλαος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο και χάλκινο στα 200μ. ελεύθερο, η Τσιδώνη Ναταλία κατέκτησε 1 χρυσό στα 100μ. ελεύθερο, η Παπαδοπούλου Δέσποινα κατέκτησε 1 χάλκινο στα 200μ. μικτή ατομική και η Φασουλίδη Ευτυχία κατέκτησε 2 αργυρά στα 50μ. πεταλούδα και στα 50μ. ελεύθερο. Στις σκυτάλες μετάλλια κατέκτησε η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από τις Βαραλή Φωτεινή, Τρύπα Σοφία-Ειρήνη, Σφυρή Ζωή και Χιώτη-Ραμπέλο Κατερίνα, η ομάδα των αγοριών με τους Λύτρα Νικόλαο, Ταλιαδούρο Αλέξανδρο, Ρωμανό-Γεώργιο και Ξυνομπίτη Γεώργιο και η μικτή ομαδική με τους Καρακάνα Νικόλαο, Κορμπέτη Σοφία, Φασουλίδη Μαρία και Δημητρίου Ιωάννη.

Εξαιρετική προσπάθεια έκαναν επίσης, ο Στριμπάκος Γεώργιος, ο Χατζησταματίου Κίμων, η Σανίδα Άρτεμις, ο Ρούμπος Αριστοτέλης-Μάριος, Σταθούρος Ρωμανός-Γεώργιος, ο Ξυνομπίτης Γεώργιος, ο Ταλιαδούρος Αλέξανδρος, η Φαλκή Κωνσταντίνα – Αγλαΐα, η Παπαδοπούλου Αργώ – Βιβιάνα, ο Παπαδόπουλος Κρίτων – Μάρκος, ο Σανίδας Ευάγγελος, οι αδερφές Σφυρή Αφροδίτη και Μαρία, ο Γεωργάκος Βασίλης, ο Μακρυγιάννης Απόστολος, ο Τίγκας Δημήτριος, η Δημητρίου Ελένη, η Μαμουρέλη-Παππά Ιωάννα και ο Καγκιούζης -Ραφαήλ.

Η του συλλόγου συγχαίρει όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες καθώς και τους προπονητές, Έλενα Μπεσμπέρστοβα, Νικολέτα Βελετζά, Γιώργιο Μαντά, Δημήτρη Παπαντωνίου και Ράνια Παπαστεργίου.

olyb1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση