Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Νέος προπονητής στη Δάφνη ο Ντένης Κουκουβίνος
Νέος προπονητής στη Δάφνη ο Ντένης Κουκουβίνος

Νέος προπονητής στη Δάφνη ο Ντένης Κουκουβίνος

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε η πρώτη γνωριμίας των παιχτών της «Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ» με τον νέο προπονητή Ντένη Κουκουβίνο και με τα μέλη της Διοίκησης και φίλους της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Ομάδας ιάννης Τσάτσος καλωσόρισε στην «οικογένεια» – όπως χαρακτηριστικά είπε – παλιούς και νέους παίχτες και το νέο προπονητή της ομάδας κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε και θέτοντας τους στόχους για τη χρονιά που ξεκινά.

Με βασικό στόχο την άνοδο, ο κ. Τσάτσος τόνισε ότι θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την επίτευξή του τόσο προπονητικά όσο και αγωνιστικά με ισχυρή πίστη στις δυνατότητες και ικανότητές μας. Η θα σταθεί με κάθε δυνατό τρόπο δίπλα σε παίχτες και προπονητή – όπως άλλωστε το έχει ήδη αποδείξει τα τελευταία έτη – αλλά και οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν αφοσίωση παίζοντας με αυτοπεποίθηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή είπε συνοψίζοντας ο της Ομάδας.

Ο Ντένης Κουκουβίνος, γνωστός της Μαγνησίας με πολλές εμπειρίες, χαιρετώντας την ομάδα τόνισε ότι τζεται με τους στόχους της ς και θα συμβάλλει κι αυτός στη γρήγορη ενσωμάτωση των νέων παιχτών στην ομάδα έτσι ώστε όλοι μαζί να δουλέψουν ως «οικογένεια» για την άνοδό της.

Τη χαιρέτισε και ο της Δάφνης Γιώργος Τάκης ο οποίος με τη σειρά του εγγυήθηκε τη στήριξη της διοίκησης στις προσπάθειες της ομάδας σε όλα τα επίπεδα – εγκαταστάσεις, υλικό, μετακινήσεις, κ.ά. , δίνοντας παράλληλα έμφαση στην προσπάθεια και τη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν οι παίχτες τη νέα αυτή χρονιά για να υλοποιηθούν οι στόχοι της .

Η συνάντηση έκλεισε με το ραντεβού της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας στις 13 Αυγούστου.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς ανανέωσαν την παραμονή τους στην ομάδα, εκτός των 3 φοιτητών που  ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Λούκα, Βαγγέλη Γκιάστα και Μάκη Αλιμπάκη, στους οποίους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική τους .

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι ανακοινώσεις των νέων παιχτών που έχουν έρθει στην ομάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταγραφής τους.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση