Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Νέο τμήμα βόλλεϋ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου στη Ν. Αγχίαλο
Νέο τμήμα βόλλεϋ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου στη Ν. Αγχίαλο

Νέο τμήμα βόλλεϋ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου στη Ν. Αγχίαλο

Συνεχίζετι με επιτυχίες κι πλούσια δραστηριότητα η του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Το ΔΣ ΤΟΥ Συλλόγου ανακοινώνει την επιλογή του προπονητή της ομάδας Περικλή Ξύδη από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) ως Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή (ΠΟΠ) για την περιφέρεια αρμοδιότητας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος (ΕΣΠΕΚΕΛ).

Η επιλογή αυτή είναι μία ακόμη επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου προπονητικής ς του Περικλή Ξύδη.

H διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον προπονητή της ομάδας  Βόλεϊ για την επιλογή του και του εύχεται καλή και σε αυτά τα καθήκοντα του.

Το ΔΣ του Συλλόγου γνωρίζει επίσης στους φίλους του Βόλεϊ ότι δημιουργήθηκε ένα νέο τμήμα γυναικών όλων των ηλικιών στην Νέα Αγχίαλο που θα προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο του εκεί Λυκείου.

Αρμόδιος για την λειτουργία του τμήματος είναι ο   Περικλής Ξύδης και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.6944211271.

Παράλληλα συνεχίζεται η αγωνιστική προετοιμασία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και την 3 Οκτωβρίου 2021 θα αγωνιστεί στην σε που διοργανώνει ο ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ με συμμετοχή πέντε ομάδων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα και Τοπική κατηγορίας.

"Αλιεύοντας" την είδηση