Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Nέο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου από τη Νίκη Βόλου
Nέο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου από τη Νίκη Βόλου

Nέο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου από τη Νίκη Βόλου

Ο .Σ.Β.”H NIKH” λαμβάνοντας υπόψιν τις επιταγές των καιρών, την για το ποδόσφαιρο, αλλά και την έντονη επιθυμία του γυναικείου υ  της Μαγνησίας, για ενασχόληση με το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, αποφάσισε την ίδρυση υναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τον πολυπληθή γυναικείο πληθυσμό που ενδιαφέρεται για το άθλημα .

Ήδη, εδώ και ένα μήνα άρχισε να λειτουργεί στην Ακαδημία της ίκης Βόλου  νέο τμήμα αποκλειστικά Γυναικείου Ποδοσφαίρου όπου ο αριθμός των κοριτσιών έχει ξεπεράσει τα 30 και διαρκώς αυξάνεται.

Στη φάση αυτή τα κορίτσια διδάσκονται εντελώς ν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους εξειδικευμέ του Συλλόγου και την   του  Fangio Buyse.

Προπονητής της υπό ίδρυση γυναικείας ομάδας θα είναι ο  Παρασκευαΐδης Γιώργος και ο  πολύπειρος στο γυναικείο ποδόσφαιρο  Κατσαμόρας Θεόδωρος που θα αναλάβει το Γυναικείο Τμήμα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα αυτή την εποχή γίνεται ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλα τα κορίτσια της Μαγνησίας να πλαισιώσουν τις τάξεις της oμάδας, όπου μετά από αξιολόγηση θα επιλεγούν στο αγωνιστικό τμήμα και στο τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση