Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Nέο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου από τη Νίκη Βόλου
Nέο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου από τη Νίκη Βόλου

Nέο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου από τη Νίκη Βόλου

Ο Γ.Σ.Β.”H NIKH” λμβάνοντς υπόψιν τις επιταγές των καιρών, την αγάπη για το , αλλά και την έντονη επιθυμία του γυναικείου φύλου  της , για ενασχόληση με το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, αποφάσισε την ίδρυση Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τον πολυπληθή γυναικείο πληθυσμό που ενδιαφέρεται για το άθλημα .

Ήδη, εδώ και ένα μήνα άρχισε να λειτουργεί στην Ακαδημία της ίκης Βόλου  νέο τμήμα αποκλειστικά Γυναικείου Ποδοσφαίρου όπου ο αριθμός των κοριτσιών έχει ξεπεράσει τα 30 και διαρκώς αυξάνεται.

Στη φάση αυτή τα κορίτσια διδάσκονται εντελώς δωρεάν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους εξειδικευμένους του Συλλόγου και την εποπτεία  του  Fangio Buyse.

Προπονητής της υπό ίδρυση γυναικείας ομάδας θα είναι ο  Παρασκευαΐδης Γιώργος και ο  πολύπειρος στο γυναικείο   Κατσαμόρας Θεόδωρος που θα αναλάβει το Γυναικείο Τμήμα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα αυτή την εποχή γίνεται ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλα τα κορίτσια της να πλαισιώσουν τις τάξεις της oμάδας, όπου μετά από θα επιλεγούν στο αγωνιστικό τμήμα και στο τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924.

"Αλιεύοντας" την είδηση