Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι Νέοι Αθλητές κι οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου έκοψαν την πίτα τους
Οι Νέοι Αθλητές κι οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου έκοψαν την πίτα τους

Οι Νέοι Αθλητές κι οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου έκοψαν την πίτα τους

 

 

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας, οι Νέοι Αθλητές και οι ακαδημίες του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»  έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη  πίτα τους την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Στην παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, ο υπεύθυνος των Νέων Αθλητών κι ακαδημιών Άκης Σουγγάρης, μέλη της Δ.Ε. του τμήματος ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Γαργάλας, Απόστολος Νάνος και Θόδωρος Τσαλούχας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι το τμήμα ξεκίνησε πολλά προτα σε επίπεδο εγκαταστάσεων, παρ' όλα αυτά το συναίσθημα ήταν υπεράνω της σκοπιμότητας. Όπως είπε «Να ξέρετε ότι εμπιστεύεστε τα   σας να μαθαίνουν μπάλα στον μεγαλύτερο σύλλογο της ς». Ευχαρίστησε τον κ. Σουγγάρη, που πίστεψε ότι η χρονιά δεν έχει χαθεί κι οι Νέοι Αθλητές έχουν μέλλον και ασχολείται 24 ώρες με το τμήμα, ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν. Επίσης, ευχαρίστησε τον Fangio Buyse, που βρίσκεται στην ομάδα για να δώσει όραμα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κάλεσε για ακόμη μία φορά τους γονείς να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη, καθώς όπως δήλωσε «Η φετινή χρονιά απέδειξε ότι οι αποφάσεις είναι του κόσμου της Νίκης, αλλά η συμμετοχή δεν είναι αυτή που πρέπει για τη δυναμική της. Δεν μπορεί 100 άτομα να αποφασίζουν γα τις τύχες οποιουδήποτε τμήματος. Σας καλώ να συμμετέχετε στα όργανα του Ερασιτέχνη. Μόνο με δυνατό Ερασιτέχνη μπορεί η Νίκη Βόλου να πάει μπροστά».

Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Κορέτα που βρέθηκε μαζί με συμπαίκτες του στην , ευχήθηκε υγεία σε όλους επισημαίνοντας ότι «Είναι τιμή που αγωνίζονται σ' αυτήν την ομάδα, όπως και για μας που είμαστε στην αντρική ομάδα. Από μικρή ηλικία πρέπει να μπουν οι βάσεις. Εμείς θα δώσουμε ό,τι έχουμε, για να πετύχουμε τον στόχο μας και μακάρι όλα τα να βρεθούν στη θέση μας, φορώντας αυτή τη φανέλα».

Ο υπεύθυνος των Νέων Αθλητών κι ακαδημιών Άκης Σουγγάρης, προχώρησε σε μίνι απολογισμό, επισημαίνοντας ότι το ξεκίνημα ήταν δύσκολο. «Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε το γήπεδο, αλλά δεν υλοποιήθηκε το όνειρο. Ωστόσο βρήκαμε χώρους για να προπονούνται οι αθλητές. Θέλουμε να μιλάμε με έργα κι όχι με λόγια» δήλωσε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι οικονομικά βρίσκεται το τμήμα σε πολύ καλό επίπεδο. «Είμαστε περήφανοι που δεν χρωστάμε ούτε ένα σεντ» τόνισε και ευχαρίστησε τους προπονητές που συμφώνησαν και τον Ιανουάριο, ελήφθη απόφαση να μειωθεί η συνδρομή από 25ευρώ στα 10 ευρώ, προσθέτοντας ότι η Νίκη, είναι ίσως η μοναδική ακαδημία που δίνει τόσο μεγάλο βάρος στην ασφάλεια. Οι μετακινήσεις της ομάδας στα εκτός έδρας γίνονται με λεωφορείο, ενώ ευχαρίστησε και τον Fangio Buyse για την άψογη συνεργασία. «Είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε επίπεδο Θεσσαλίας. Έχει διασυνδέσεις με ευρωπαϊκούς συλλόγους και είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά θα βγουν σε καλό», υπογράμμισε.

Επίσης ευχαρίστησε στενούς συνεργάτες του, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τα μέλη της Δ.Ε., αλλά και στελέχη της ΕΠΣΘ και του Δήμου Βόλου για τη συνεργασία, τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουνε αλλά και τον χορηγό των Ν. Αθλητών κι όπως συμπλήρωσε «Θέλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων και να είμαστε αξιοπρεπείς. Ο Άκης Σουγγάρης θα είναι υπόλογος μόνο στα παιδιά».

Ο Fangio Buyse με τη σειρά του, ευχήθηκε καλή χρονιά, τονίζοντας ότι είναι πολύ καλό για μια ομάδα να έχει δυνατές ακαδημίες και να τροφοδοτεί συστηματικά την ανδρική ομάδα. Όπως δήλωσε «Το πιο δυνατό σημείο της ομάδας είναι ο κόσμος της και στόχος μας είναι να φέρουμε πάλι τον κόσμο κοντά».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Δ.Ε. Γιώργος Κουτσούκης, που συνδράμει στο των ακαδημιών, κατά την έναρξη της εκδήλωσης αναφέρθηκε στον Κώστα Γρηγοριάδη, στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του τονίζοντας ότι «Είναι ένας από τους ανθρώπους που έκανε μεγάλη δουλειά στις ακαδημίες μας και που πέρασε μία δοκιμασία. Ωστόσο απέδειξε ότι είναι γαλοζοτος και έκανε την καλύτερη απόκρουση της ζωής του».

Επίσης, ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, και συγκεκριμένα, την κάβα Καπουρνιώτη, το φαστ φουντ Rainbow, τον διευθυντή του Μαρινόπουλου, το αρτοποιείο Μανδηλά, το φαστ φουντ αναψυκτήριο Περί Ορέξεως, και το αρτοποιείο Νικολάου.

Τιμητική πλακέτα

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση τιμήθηκε από τον Στέργιο Φάτση κι Άκη Σουγγάρη, ο παλχος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Τάκης Τσόχας.

Τέλος την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Απόστολος Ντόκος, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς όπως είπε «Ως παιδί κρεμιόμουν στα κάγκελα για να δω την ομάδα μας. Δε θέλω να είστε απολογητικοί. Η Νίκη Βόλου δεν ήταν ποτέ υπό ή μείον. Η Νίκη αντιπροσωπεύει τη ριζική ιδέα της ίδρυσης αυτής της ομάδας από τους προγόνους μας, για να αποδείξουν την παρουσία τους όχι στα στενά πλαίσια μίας πόλης, αλλά σε όλο το πανελλήνιο».

Να σημειωθεί ότι υπήρχε φλουρί για κάθε τμήμα, ενώ οι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να έχουν προσφορές από το Κέντρο Πληροφορικής Intered, από τις Δεβριάδη και Προβιά, τη συνδρομή ενός μήνα, τέσσερις μπάλες ποδοσφαίρου και δύο μπλούζες της Εθνικής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση