Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Νέες εργασίες στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Παντελής Μαγουλάς»
Νέες εργασίες στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Παντελής Μαγουλάς»

Νέες εργασίες στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Παντελής Μαγουλάς»

Ύψους 150.000 ευρώ  πό την Περιφέρει Θεσσαλίας

Σε νέες εργασίες για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ιστορικού γηπέδου  , έδρας της  Νίκης Βόλου, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε  την υπογραφή σύμβασης προϋπολογισμού 154.240 ευρώ  για  αναγκαίες παρεμβάσεις  που αφορούν σε θέματα ς και υγιεινής του γηπέδου και συγκεκριμένα:

-τη στεγανοποίηση των επιφανειών σκυροδέματος της κερκίδας επί της οδού Μαιάνδρου και των αντίστοιχων υπαρχόντων αρμών

-την αποκατάσταση φθορών στα αποδυτήρια

-τη δημιουργία καναλιού ς ομβρίων υδάτων κατά μήκος των μεγάλων πλευρών του γηπέδου και συμπληρωματικές υποστηρικτικές εργασίες που αφορούν την κατασκευή νέου καναλιού αποχέτευσης ομβρίων, δημιουργία τοίχου αντιστήριξης γειτονικού κτιρίου και διαμόρφωση οδών πρόσβασης από και προς το έργο.

«Αλλάζουμε την εικόνα του  ιστορικού γηπέδου της Νίκης Βόλου,  μετατρέποντας το σε ένα στολίδι που αξίζει και δικαιούται η  Νέα Ιωνία» δηλώνει ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τις μας και την ομάδα της Νίκης Βόλου, επενδύσαμε   329.000 ευρώ για την τοποθέτηση  χλοοτάπητα QUALITY PR, μεταλλικά κιγκλιδώματα,  εξωραϊσμό της πρόσοψης του γηπέδου επί της οδού Μαιάνδρου, συντήρηση της κερκίδας Θύρα 1,  πλαστικά καθίσματα και  ηλεκτρο εγκατάσταση για το φωτισμό του αγωνιστικού χώρου.

Με νέο έργο  154.000 ευρώ  βελτιώνουμε τα αποδυτήρια και συμπληρώνουμε τις παρεμβάσεις  μας για την και υγιεινή του χώρου.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό στην πράξη και  αποδίδουμε στη Νέα Ιωνία ένα σύγχρονο και  λειτουργικό γήπεδο,  όπου και πολίτες  μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση