Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Νέες εργασίες στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Παντελής Μαγουλάς»
Νέες εργασίες στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Παντελής Μαγουλάς»

Νέες εργασίες στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Παντελής Μαγουλάς»

Ύψους 150.000 ευρώ  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε νέες εργασίες για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ιστορικού γηπέδου  «Παντελής Μαγουλάς», έδρας της  Νίκης Βόλου, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε  την προϋπολογισμού 154.240 ευρώ  για  αναγκαίες παρεμβάσεις  που αφορούν σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής του γηπέδου και συγκεκριμένα:

-τη στεγανοποίηση των επιφανειών σκυροδέματος της κερκίδας επί της οδού Μαιάνδρου και των αντίστοιχων υπαρχόντων αρμών

-την αποκατάσταση φθορών στα αποδυτήρια

-τη δημιουργία καναλιού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων κατά μήκος των μεγάλων πλευρών του γηπέδου και συμπληρωματικές υποστηρικτικές εργασίες που αφορούν την κατασκευή νέου καναλιού αποχέτευσης ομβρίων, δημιουργία τοίχου αντιστήριξης γειτονικού κτιρίου και διαμόρφωση οδών πρόσβασης από και προς το έργο.

«Αλλάζουμε την του  ιστορικού γηπέδου της Νίκης Βόλου,  μετατρέποντας το σε ένα στολίδι που αξίζει και δικαιούται η  Νέα Ιωνία» δηλώνει ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την ομάδα της Νίκης Βόλου, επενδύσαμε   329.000 ευρώ για την τοποθέτηση  χλοοτάπητα FIFA QUALITY PR, μεταλλικά κιγκλιδώματα,  εξωραϊσμό της πρόσοψης του γηπέδου επί της οδού Μαιάνδρου, συντήρηση της κερκίδας Θύρα 1,   καθίσματα και  ηλεκτρολογική εγκατάσταση για το φωτισμό του αγωνιστικού χώρου.

Με νέο έργο  154.000 ευρώ  βελτιώνουμε τα αποδυτήρια και συμπληρώνουμε τις παρεμβάσεις  μας για την ασφάλεια και υγιεινή του χώρου.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό στην πράξη και  αποδίδουμε στη ένα σύγχρονο και  λειτουργικό γήπεδο,  όπου αθλητές και πολίτες  μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση