Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Νέες εκλογές στην ΕΠΣΘ
Νέες εκλογές στην ΕΠΣΘ

Νέες εκλογές στην ΕΠΣΘ

Συνεδρίασε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας η τριμελής Εκλογική Επιτροπή που εξελέγη ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση της 21/09/2015 αποτελούμενη από τους Νίκο Τσεκούρα, Απ. Καραδήμο και Λάμπρο Τάσιο.

Η Επιτροπή αποφάσισε :

-Να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους εκπροσώπους όλων των Σωματείων της για την ομόφωνη στήριξη, για πρώτη φορά, που έδειξαν στα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο όλων των μελών της και την βεβαιότητα ότι οι επικείμενες εκλογές θα γίνουν με απόλυτη νομιμότητα και όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΣΘ.

-Να ενημερώσει όλα τα Σωματεία ότι δικαίωμα ψήφου αλλά και υπόδειξης υποψηφίου έχουν τα Σωματεία Μέλη της που από 01/01/2014 έως και 31/12/2014 συμμετείχαν σε 2 τουλάχιστον επισήμους ποδοσφαίρου με 18 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, πράγμα που αποδεικνύεται από τα επίσημα φύλλα αγώνος.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 θα γίνουν στην έδρα της ΕΠΣΘ (Ροζου 17 με Ερμού) από τις 18.00 έως 20.00 και αφού προηγηθεί η Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση των Μελών την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο τις 17.00 και εάν δεν υπάρξει απαρτία μελών στις 18.00, για την εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.

Κάθε Σωματείο έχει την δυνατότητα να προτείνει ένα υποψήφιο για τακτικό και έναν για αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ καθώς και έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό για την εξελεγκτική επιτροπή.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της μέχρι την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 21.00 μμ.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την δήλωση υποψηφιότητας είναι τα εξής.

Α) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Β) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Γ) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ

Δ) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ

Τα Σωματεία Μέλη της ΕΠΣΘ οφείλουν να προσκομίσουν στην γραμματεία της ΕΠΣΘ μέχρι το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15.00 έγγραφη δήλωση που θα ορίζει ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό Μέλος του , που θα το εκπροσωπήσει στη Γενική Συνέλευση και θα έχει δικαίωμα ψήφου.

Τα έντυπα που απαιτούνται για την δήλωση υποψηφιότητας για το νέο ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα παραλαμβάνονται από τους ενδιαφερομένους, με ευθύνη των Σωματείων, αποκλειστικά από την γραμματεία της ΕΠΣΘ, με απόδειξη παραλαβής.

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν αντικειμενική δυσκολία να προσέλθουν να παραλάβουν τα έντυπα μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία της ΕΠΣΘ τηλ 24210 27147 και27148 προκειμένου να τα παραλάβουν σε ηλεκτρονική μορφή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση