Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Νέα προσπάθεια για τον βολιώτη Χρ. Βολικάκη
Νέα προσπάθεια για τον βολιώτη Χρ. Βολικάκη

Νέα προσπάθεια για τον βολιώτη Χρ. Βολικάκη

Την πρώτη του προπόνηση στο ποδηλατοδρόμιο του Μόλτον () έκανε χθες ο Χρήστος Βολικάκης. Ο θα εκπροσωπήσει τη χ στον αγώνα του παγκοσμίου χάρη στη χορηγών και φίλων του, καθώς η ομοσπονδία δεν έχει χρήματα για να τον στηρίξει.

«Όλοι οι καλοί ποδηλάτες βρίσκονται εδώ. Κυνηγούν τους βαθμούς για τη γενική των παγκοσμίων κυπέλλων και για την παγκόσμια κατάταξη. Κουράστηκα πάρα πολύ για να καταφέρω να μαζέψω τα χρήματα και να έρθω. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα εάν θα τα καταφέρω, όπως δεν ξέρω πώς και εάν θα πάρω μέρος στον τέταρτο αγώνα, στη », δήλωσε στην «Κ» ο πρωταθλητής.

Ο πρωταθλητής της πίστας βρίσκεται, μέχρι τ, στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και πρώτος στη γενική των παγκοσμίων κυπέλλων, αλλά, παρ' όλα αυτά, εάν δεν είχε τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος σε αυτή τη σειρά των αγώνων, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν για την κατάκτηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο. «Στον Καναδά ήρθαμε με λύσεις ανάγκης. Μαζί μου είναι ως συνοδός ο Λευτέρης Νικολάου, ο οποίος ήρθε εθελοντικά. Καλό θα ήταν να βρισκόμουν στην πόλη κάποιες ημέρες νωρίτερα, γιατί υπάρχει η μεγάλη διαφορά ώρας και το τζετ λαγκ. Όμως αυτά, που για άλλους είναι , για εμένα αποτελούν πολυτέλειες», τόνισε ο αθλητής.

Στον Καναδά, ο Χρήστος Βολικάκης θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα των πόντων και του όμνιουμ.

Πηγή: k
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση