Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Νέα ΠΑΕ χωρίς παρελθόντα χρέη στον Ολυμπιακό Βόλου;
Νέα ΠΑΕ χωρίς παρελθόντα χρέη στον Ολυμπιακό Βόλου;

Νέα ΠΑΕ χωρίς παρελθόντα χρέη στον Ολυμπιακό Βόλου;

Ακόμη μια θετική απάντηση έλαβε ο ερασιτέχνης Ολυμπικαός Βόλου από τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ , με υπογραφή του διαβιβαστικού από τον πρόεδρο Γεώργιο Γκιρτζίκη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα Παυσανία Παπανικολάου , όσον αφορά τις προϋποθέσεις που θα αγωνιστεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , αφού η Νομική Υπηρεσία απάντησε σε σχετικό έγγραφο του ερασιτέχνη ΓΣ Εργοτέλη.

Με το έγγραφο αυτό , επίσης , καθίσταται σαφές και κατηγορηματικό ότι σε περίπτωση ανόδου της ομάδας, ο ερασιτέχνης Βόλου θα μπορέσει να συστήσει νέα ΠΑΕ χωρίς να τη βαρύνουν τα χρέη του παρελθόντος .

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου τονίζει: ” Πιστοί, στις ευθύνες που αναλάβαμε , από την αρχή της ενασχόλησής μας, μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ από το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, αισθανόμαστε ότι τόσο η τριμελής Επιτροπή που συστήσαμε όσο και σύσσωμο το Δ/κο Συμβούλιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, δώσαμε, σε συνεργασία με όλους τους συμπαραστάτες που βρήκαμε στο δρόμο μας και τη Διοικούσα Επιτροπή που ανέλαβε μετά τη Γενική Συνέλευση το ποδοσφαιρικό τμήμα, έναν δίκαιο και έντιμο αγώνα και σήμερα παραδίδουμε μια ομάδα που μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το της και αισθανόμαστε υπερήφανοι σαν θεματοφύλακες και φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου μας.

Ελπίζουμε και θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο ποδοσφαιρικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ να ζήσει ένδοξες στιγμές και στο μέλλον.

Τώρα ναι, αγωνιούμε να βρεθούμε στην πρώτη της αγαπημένης μας ομάδας, μαζί τα εκατοντάδες μέλη του συλλόγου και τους χιλιάδες φιλάθλους μας, σε μια γωνιά και να αρχίσουμε να δρέπουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη πορεία και να είναι σίγουροι ότι και εμείς θα σταθούμε αντάξιοι της προσφοράς τους”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση