Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μόνο ο Αγροτικός στο μυαλό των “ερυθρολεύκων”
Μόνο ο Αγροτικός στο μυαλό των “ερυθρολεύκων”

Μόνο ο Αγροτικός στο μυαλό των “ερυθρολεύκων”

Σε δεύτερη μοίρ η γι τον Ελευθερόπουλο – Χωρίς Μπεριάν, αλλά με Θέο στην

Τον Αγροτικό Αστέρα υποδέχεται, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League, o την ερχόμενη . Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλεια βαθμών, προκειμένου να μείνει “ζωντανή” στο των προνομιούχων θέσεων, που θα τον οδηγήσουν στα play off και αφήνει το “θεσσαλικό” ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στην άκρη.

Οι “” θα παραταχθούν πλήρεις, πλην του τιμωρημένου Μπεριάν, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αντίθετα, στη διάθεση του 39χρονου τεχνικού επιστρέφουν οι Χιντζίδης, ικολιάς και Θέος που ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους.

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες αλλαγές στην αρχική 11αδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ή θα δούμε πάλι το 4-4-2 που δοκίμασε ο Ελευθερόπουλος στην Καλαμαριά, με τους Διαμαντόπουλο και Μπαλντοβαλίεφ να βρίσκονται στη γραμμή κρούσης ή θα επιστρέψουμε στο καθιερωμένο 4-2-3-1, με θέση στο αρχικό σχήμα να δδικούν οι Κυζιρίδης, Θέος και Μέζα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση