Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » “Μην καταδικάσετε την ΕΠΣΘ στην αφάνεια”

“Μην καταδικάσετε την ΕΠΣΘ στην αφάνεια”

Επιστολή – έκκληση προς όλες τις ποδοσφρικές ενώσεις της Ελλάδς απέστειλε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΘ – “Μην μας διαλύσετε, είμαστε ρομαντικοί ποδοσφαιρόφιλοι” αναφέρει, μεταξύ άλλων, η μακροσκελής αυτή ανακοίνωση.

Το συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο προσυπογράφεται από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, κ. Λασκαράκη κι όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. αποτελεί την ύστατη προσπάθεια, προκειμένου να πειστούν οι υπόλοιπες Ενώσεις της χώρας να μην επικυρώσουν, με την ψήφο τους, την που της έχει επιβάλλει η ΕΠΟ, στη Γενική Συνέλευση της 28ης Αυγούστου.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Αριθμ. Πρωτ.400                                                                               20/8/2015

Προς τα Διοικητικά Συμβούλια

όλων των Ενώσεων της χώρας

Αγαπητοί κύριοι,

στις 28 Αυγούστου, ημέρα συνεδριάσεως της έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως της ΕΠΟ, κρίνεται αποφασιστικά το μέλλον της ΕΠΣ ς, για πρώτη φορά στα 86 συνεχή έτη υπάρξεώς της στον Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας.

Η Ένωσή μας αριθμεί 48 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία αποτελούνται από περίπου 3000 μέλη, ποδοσφαιριστές, ακαδημίες, γονείς και συγγενείς και λοιπούς ασχολούμενους ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, όπως, εξάλλου, αναλόγως συμβαίνει και στις δικές σας Ενώσεις.

Όλοι οι ανωτέρω σας διαβεβαιούμε, ότι μόνο τους μέλημα έχουν την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και την προαγωγή του, για το σκοπό αυτό μάλιστα αγωνίζονται άοκνα, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα, ελπίζοντας πάντοτε σε καλύτερες μέρες για τα σωματεία τους και τα παιδιά τους. Κανείς από όλους αυτούς, κανείς από όλους εμάς, δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο, δεν αποτελεί υποχείριο κανενός, δεν έχει «κρυφή ατζέντα», δεν συμμετέχει σε παιχνίδια εξουσίας, δεν χρησιμοποιεί την Ένωση ως εφαλτήριο προσωπικών φιλοδοξιών ή υπομόχλιο για την επίτευξη άλλων σκοπών, δεν ξέρει από κλίκες, μεθοδεύσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα.

Δυστυχώς, όμως, τους τελευταίους μήνες η Ένωσή μας, δια των προηγουμένων διοικήσεών της, υπέπεσε σε σφοδρά καταστατικά παραπτώματα, τα οποία και μας έχουν οδηγήσει ένα βήμα πριν από την αφάνεια, την διάλυση και την ανυπαρξία. Όλοι σας είστε ενήμεροι για την επιβληθείσα σε εμάς από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ της προσωρινής αναστολής της ιδιότητας μέλους, η επικύρωση της οποίας άγεται προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στην επικείμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28.08.2015.

Η νέα διοίκηση μας προέκυψε από μία μαζική Γενική Συνέλευση των μελών μας τα οποία προσήλθαν και συμμετείχαν σε αυτή σε ποσοστό άνω του 83% και τα οποία αναγνωρίζοντας την μηδενική ευθύνη ή εμπλοκή μας στις ανωτέρω λανθασμένες και κατακριτέες ενέργειες και την πραγματική επιθυμία μας για αλλαγή σελίδας, αλλά και το θάρρος μας να εκτεθούμε και να αναλάβουμε να άρουμε τις συνέπειες των πράξεων άλλων, μας έδωσαν τη σαφή εντολή να αγωνιστούμε να διασώσουμε την ΕΠΣ ς από την επικείμενη καταστροφή.

Γνωρίζουμε πολύ καλά το ιδιαιτέρως δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει και επίσης όχι μόνο γνωρίζουμε, αλλά και εν μέρει δικαιολογούμε τα υψωμένα τείχη αμφισβήτησης και καχυποψίας που έχουν ανορθωθεί απέναντί μας, ύστερα από τις επιλογές των προηγουμένων, όμως αυτό, πιστέψτε μας, όσο μας αγχώνει, άλλο τόσο και ακόμη περισσότερο μας πεισμώνει και μας κάνει να θέλουμε να πετύχουμε.

Σκοπός της παρούσης επιστολής μας είναι, και καθόσον δεν γνωρίζουμε, εάν θα μας παρασχεθεί η δυνατότητα να ακουστούμε στη Γενική Συνέλευση, δυνατότητα για την οποία είμαστε σε επικοινωνία με την νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας, να σας επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας, τις ελπίδες μας, τους φόβους μας και να σας παρακαλέσουμε να δείτε αφιλτράριστα το ποιοί είμαστε και το τι θέλουμε και να σταθείτε στο πλάι μας στην κρισιμότατη αυτή στιγμή της αποφάσεως επί της επικυρώσεως ή μη της ποινής μας.

Αξιότιμοι συναγωνιστές και λάτρεις του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,

Μην καταδικάσετε την ΕΠΣ Θεσσαλίας στην αφάνεια και την ανυπαρξία.

Μην επικυρώσετε δια της ψήφου σας την επιβληθείσα σε εμάς ποινή και μην δώσετε παράταση στην αγωνία μας.

Μη στερήσετε τις ελπίδες τόσων νέων και αγαθών ανθρώπων, εξαιτίας επιλογών κάποιων οι οποίοι πλέον έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Μη δώσετε  την ευχαρίστηση, σε όσους απεργάζονται σχέδια εις βάρος της Ενώσεως μας, να ισχυρισθούν, ότι αποτύχαμε και ότι λάβαμε αυτό που μας αξίζει.

 Μην επικυρώσετε τον αφανισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο ομό .

Μην κανιβαλίσετε, λαμβάνοντας οποιαδήποτε άλλη απόφαση πλην της αμέσου άρσεως της ποινής μας.

Μην πιστέψετε κανέναν, ο οποίος ίσως θα ισχυρισθεί ή θα προσπαθήσει να σας πείσει, ότι είμαστε Δούρειοι Ίπποι, βραδυφλεγείς βόμβες, γυρολόγοι τάσεων ή κίνδυνος για την Ομοσπονδία.

 

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε και εμείς ρομαντικοί ερασιτέχνες, λάτρεις της στρογγυλής θεάς.

Είμαστε και εμείς «επαγγελματίες» της ζωής και θέλουμε να πιστεύουμε ονειροπόλοι.

Είμαστε και εμείς απλοί άνθρωποι μακριά από συμφέροντα και υποχθόνιους σκοπούς.

Είμαστε σάρκα εκ της σαρκός σας.

Με τιμή για την ΕΠΣ Θεσσαλίας

Πρόεδρος                    ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ              Περικλής

Α' Αντιπρόεδρος         ΒΕΛΑΗΣ                       Δημήτριος

Β' Αντιπρόεδρος         ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ                Χρήστος

Γεν. Γραμματέας         ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ                 Μιλτιάδης

Ταμίας                         ΦΡΑΝΤΖΗΣ                     Δημήτριος

Αναπλ.Γραμματέας     ΤΣΙΑΜΗΤΑΣ                   Βασίλειος

Αναπλ.Ταμίας             ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ         Αθανάσιος

Μέλος                         ΛΙΛΟΣ                             Αθανάσιος

   “                                ΚΛΟΝΤΖΑΣ                   Ιωάννης- Δημήτριος

   “                                ΛΑΜΠΡΟΓΙΩΡΓΟΣ        Δημήτριος

   “                                ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ  Παντελής”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση