Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μικραίνει…
Μικραίνει…

Μικραίνει…

Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος σχολιάζει το σημερινό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού (ήττα 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο) και μοιράζεται τις απόψεις του, σχετικά με το πως θα πρέπει να διαχειριστούν οι αρμόδιοι την υφισταμένη κατάσταση και το… μέλλον.

Αδιαμφισβήτητα, οι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στο αγωνιστικό, αλλά και στο εξωαγωνιστικό κομ. Και, σαφώς, δεν το αντιληφθήκαμε από την τραγική εμφάνιση της ομάδας στο Καυταντζόγλειο, χθες το απόγευμα.

Το συνεχές αγωνιστικό ντεφορμάρισμα, οι Ελευθερόπουλου περί… “πείνας”, οι παικτών όπως του Ιντζίδη και του Μπαλντοβαλίεφ, άσχετα το κατά πόσο βοήθησαν τη φετινή χρονιά, μαρτυράνε την πολύ κακή κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος.

Το χθεσινό παιχνίδι αποτελεί ακόμα ένα αποδεικτικό στοιχείο αυτής. αι μεν, ο αντιμετώπιζε μία ανώτερη ομάδα, σε μία αναμέτρηση – γιορτή για τον ραιό, αλλά σαφώς κανένας Βολιώτης φίλαθλος δε μπορεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία των ερυθρολεύκων στο επιθετικό κομ. Η ομάδα χάνει την αίγλη της, έστω κι από αυτά τα βαθμολογικώς αδιάφορα ματς.

Κι αν αυτή είναι η αρχή, το μέλλον μοιάζει… “τεράστια ανηφόρα” για τον Ολυμπιακό. Η μη εξασφάλιση της ενημερότητας και ο περιορισμός των μεταγραφών της επόμενης σεζόν, σε συνδυασμό με τη διοικητική αστάθεια που τίθεται, ελέω δηλώσεων Βαρούτσικου – Τόρη, περί… αδυναμίας να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, μόνο απαισιοδοξία και κατήφεια μπορεί να φέρει στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Το ψάρι βρωμάει από το… κεφάλι. Ο , αν θέλει να παραμείνει ζωντανός, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και σωστή κρίση από τους ανθρώπους που τον συντηρούν. Θέλουμε κι ελπίζουμε να βρεθεί λύση και τα ραντεβού με τους επιχειρηματίες της ς να οδηγήσουν σε κάτι θετικό. Αν αυτό δε γίνει πράξη, επιβάλλεται να βρεθεί εναλλακτική λύση, πριν ο Ολυμπιακός της μεγάλης δυναμικής που διαθέτει, φτάσει στο χείλος του γκρεμού.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση