Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Μετρήσεις για κολυμβητές της Νίκης Βόλου που συμμετέχουν στην προεθνική από την FOODOXYS
Μετρήσεις για κολυμβητές της Νίκης Βόλου που συμμετέχουν στην προεθνική από την FOODOXYS

Μετρήσεις για κολυμβητές της Νίκης Βόλου που συμμετέχουν στην προεθνική από την FOODOXYS

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, από μέλη της επιστημονικής ομάδας του καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα, της εταιρίας FOODOXYS (spin-off εταιρίας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ) σωματομετρικές κι αιματολογικές , σε κολυμβητές και της αγωνιστικής ομάδας του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Οι , αφορούσαν στη διαμόρφωση αντιοξειδωτικού προφίλ και οξειδωτικού στρες αντίστοιχα, ενώ με την εξαγωγή των αποτελεσμάτων θα εκπονηθούν ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα Βιολειτουργικής Διατροφής για τον κάθε αθλητή ξεχωριστά, για την κάλυψη των αναγκών του ανάλογα με το βιοχημικό του προφίλ.

Μάλιστα, σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέτρηση στους κολυμβητές του Συλλόγου, που συμμετέχουν στη της προεθνικής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και υιοθετήθηκαν από την εταιρεία για να παρακολουθούνται με ένα πλάνο, το οποίο έχει εκπονηθεί και θα υλοποιηθεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το τμήμα κολύμβησης του .Σ.Β. ” Η ΝΙΚΗ “, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον καθηγητή κ.Κουρέτα και στην επιστημονική του ομάδα και συγκεκριμένα τον  Νίκο Γκουτζουρέλα (επιστημονικός υπεύθυνος αναλύσεων , βιοχημικός PhD) και την   Μαρία Κανάκη (επιστημονική υπεύθυνη διαιτολογίων Βιοχημικός BSc διατροφολόγος BSc, ΜSc).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση