Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μετεγγραφές παικτών-τριών στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Μετεγγραφές παικτών-τριών στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μετεγγραφές παικτών-τριών στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Άλλες δύο ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες, πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της η γυναικεία του Ολυμπιακού Βόλου, από τον ιστορικό Γ.Σ. Βόλου.

Πρόκειται για τις δεκατετράχρονες Δέσποινα Καραστάθη και Αναστασία Ράπτη.

Η Δέσποινα Καραστάθη, αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», έχει ύψος 1.75μ. και διακρίνεται για τις αμυντικές της ικανότητες και την ευχέρειά της στο σκοράρισμα.

Η Αναστασία Ράπτη, με ύψος 1.72μ. αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και διακρίνεται για το πάθος και τις επιτελικές της ικανότητες στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Πρόκειται για δύο σπουδαία ταλέντα, άριστες ,  που θα αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό Βόλου στα πρωταθλήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών.

Ο Α.Σ.  Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τις δύο νεαρές καλαθοσφαιρίστριες στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια και τους εύχεται να είναι γερές και μαζί με τις συναθλήτριές τους και την τεχνική ηγεσία να πετύχουν τους στόχους τη νέα χρονιά. Επίσης, ευχαριστεί τον Γ.Σ.Βόλου για την παραχώρηση των αθλητριών και την άψογη συνεργασία.

Στην ανδρική ομάδα 

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας , για την αγωνιστική περίοδο -2022, με τους καλαθοσφαιριστές Ίλτσογλου Θεόδωρο, Γκοντόπουλο Αντώνιο και Λουλούδη Αλέξανδρο.

Ο Θοδωρής Ίλτσογλου, γεννημένος το 1986 και με ύψος 1,83, αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού guard. Ξεκίνησε το από τις της Ανάληψης Βόλου, με το εφηβικό τμήμα της οποίας κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, αποτελώντας παίκτης και της αντρικής ομάδας. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Γ.Σ Φαρσάλων με τον ανήλθε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας και αποτελεί αναπόσπαστο στέλεχός της. Στη συνεργασία μας περιλαμβάνεται και η προπονητική του ενασχόληση στα υποδομής αγοριών.

Ο Αντώνης Γκοντόπουλος, ανήκει στις τάξεις των ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών της Μαγνησίας, με αξιοζήλευτη αθλητική πορεία. Στην ηλικιακή και μπασκετική του ωριμότητα, επέλεξε να συνεργαστεί με την ομάδα μας προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια από τη θέση του guard, στην οποία αγωνίζεται. Γεννημένος το 1981, έχει αγωνιστεί στον ΣΦΚ Πιερικό- Αρχέλαος, στον Ερμή Λαγκαδά, στον Γ.Σ Κορωπίου, στη Δόξα ς, στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στη Νική Βόλου, στο , στη ΜΕΝΤ, στον ΓΑΣ Κομοτηνής, στη ΓΕ Σχηματαρίου και στο ΣΚ Καλαμάτας

Ο Αλέξανδρος Λουλούδης, γεννημένος το 1993, με ύψος 1,98, αγωνίζεται στη θέση του center. Ξεκίνησε το από την ακαδημία της Ανάληψης Βόλου, στην οποία αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα. Μετά την ενασχόληση του με την κωπηλασία, σε υψηλό επίπεδο (χάλκινο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων 2011), ασχολήθηκε εκ νέου με το μπάσκετ, αγωνιζόμενος, αρχικά, στην Ανάληψη και στη συνέχεια στο Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε και σε Αθηναϊκή ομάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση