Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μετάλλιο κι επιτυχίες για τη Νίκη Βόλου στην Καβάλα
Μετάλλιο κι επιτυχίες για τη Νίκη Βόλου στην Καβάλα

Μετάλλιο κι επιτυχίες για τη Νίκη Βόλου στην Καβάλα

Με μετάλλιο κι επιτυχίες ολοκληρώθηκν οι γωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος στίβου του .Σ.Β. «Η ΙΚΗ» που συμμετείχε με δέκα αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 στην Καβάλα, το τελευταίο της αγωνιστικής χρονιάς.

Την αποστολή που αναχώρησε την Παρασκευή το απόγευμα με λεωφορείο συνόδευσαν έφοροι, οι προπονητές Παύλος , Απόστολος Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου και φίλοι του τμήματος. Ο αρχικός στόχος, το πλασάρισμα σε τελικούς των αθλητών μας αποτυπώνεται παρακάτω με συμμετοχή σε πέντε τελικούς ατομικών από τους έξι αθλητές και αθλήτριες που δηλώθηκαν στα αντίστοιχα ατομικά αγωνίσματα κι ελπιδοφόρες παρουσίες στις σκυταλοδρομίες 4χ80 αγοριών με δυο αθλητές μικρότερης ηλικίας και στα 4χ300 κοριτσιών.
.
Η αποστολή επέστρεψε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Βόλο .

Αποτελέσματα
1. ΒΕΛΕΤΖΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 3η 80μ εμπόδια
8η άλμα σε μήκος

2. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 6η 4χ80μ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4χ80μ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 4χ80μ
ΖΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΑΓΕΛΟΣ 4χ80μ

3. ΖΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 9ος 300μ

4. ΧΟΥΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 11η 150μ

5. ΤΣΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 11η 4χ300μ
ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 4χ300μ
ΤΖΙΟΡΤΖΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ σκυταλοδρομία 4χ300μ
ΧΟΥΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ σκυταλοδρομία 4χ300μ

6. ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 12η 300εμπόδια

7. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 13ος σφαιροβολία

8. ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΛΜΑ 16η άλμα σε ύψος

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πιο πετυχημένη αποστολή του τμήματος τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο επικεφαλής της αποστολής, νέος έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Χρόνης Βελέντζας και Δημήτρης Μπατζανός ευχαριστούν το ξενοδοχείο “ΠΑΡΑΛΙΑ” στη Νέα Καρβάλη για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση όπως και το τουριστικό γραφείο «LAZAROU TOURS» για την μετάβαση και την επιστροφή της αποστολής.
Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους του τμήματος που έδωσαν δυναμικό παρόν κι εμψύχωσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες από τις κερκίδες του σταδίου.
Το τμήμα μέσα από ορθολογικό προγραμματισμό, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική χρονιά και καλεί τους φίλους του κλασσικού αθλητισμού, να έρθουν στην οικογένεια της ς και να μάθουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση