Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μετάλλιο κι ατομικό ρεκόρ για τη Νίκη Βόλου
Μετάλλιο κι ατομικό ρεκόρ για τη Νίκη Βόλου

Μετάλλιο κι ατομικό ρεκόρ για τη Νίκη Βόλου

Στο νδρών – γυναικών στο Άργος Ορεστικό

Στο Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου στο Άργος Ορεστικό, συμμετείχε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Το τμήμα στίβου της Νίκης συμμετείχε με δύο την Δήμητρα Τσουκαλά και τον Δημήτρη Καραντάκου, που ανήκουν στην κατηγορία των Εφήβων-Νεανίδων.

Η Δήμητρα Τσουκαλά κατέλαβε την 2η θέση στη γενική κατάταξη στα 100μ. Γυναικών με χρόνο 12''62 κι ο Δημήτρης Καραντάκος την 9η θέση στη γενική κατάταξη στο άλμα εις τριπλούν με απόδοση 13.01 κάνοντας και ατομικό ρεκόρ.

Να σημειωθεί ότι και για τα δύο ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, ενόψει των καλοκαιρινών Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Επισημαίνεται ότι η Δήμητρα Τσουκαλά – αθλήτρια του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», λόγω των σπουδών της, προπονείται στην Κομοτηνή.

Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας συγχαίρουν τους δύο για τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους.

Μετάλλιο και πρωτιά για αθλήτρια της Νίκης στον 2ο Αγώνα ορεινού Δρόμου στη Λίμνη Πλαστήρα

Μετάλλιο και πρωτιά για την αθλήτρια στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Κωνσταντίνα Τάκη, η οποία συμμετείχε στον 2ο Αγώνα ορεινού Δρόμου στη Λίμνη Πλαστήρα – Plastiras Lake Trail Race, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου.

Η Κωνσταντίνα κατέκτησε στα 10χλμ όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά, την 1η θέση στην κατηγορία Κ18 και την 2η θέση στη γενική κατάταξη γυναικών, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για το πάθος και την αγωνιστικότητά της.

Την αποστολή συνόδευσε η προπονήτρια του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Βάσω Κολυμμένου, ενώ στους αγώνες συμμετείχαν μέλη της Δ.Ε. στίβου κι αρκετοί φίλοι του Συλλόγου.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση