Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με μετάλλια « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » στους αγώνες KICK BOXING BODY CONTACT
Με μετάλλια « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » στους  αγώνες KICK BOXING  BODY CONTACT

Με μετάλλια « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » στους αγώνες KICK BOXING BODY CONTACT

Την Κυριακή 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες KICK BOXING  BODY CONTACT που διεξήχθησαν στον Παλαμά Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing ( Π.Ο.Κ.) με την συμμετοχή 342 αθλητών από 16 συλλόγους απο όλοι την Ελλάδα. Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » συμμετείχε με έξι αθλητές κατακτώντας 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα :

2η θέση αργυρό μετάλλιο ο Αρέθας Κωνσταντίνος παίδων 2010,

2η θέση αργυρό μετάλλιο ο Βαμβακός Χάρης παίδων 2006,

2η θέση αργυρό μετάλλιο η Μανθογίαννη Μάγδα  νεανίδες 2001,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο ο Λύτρας Γεώργιος παίδων 2006,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο ο Παπαρρίζος Ιωάννης παίδων 2006,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο η Κορομηνά Αφροδίτη κορασίδες 2006.

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση έδειξαν οι αθλητές  που αγωνίστηκαν για πρώτη τους φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδία Καράτε ( Ε.Λ.Ο.Κ.) που θα διεξάχθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.

Οι αθλητές έδειξαν πάθος και μαχητικό πνεύμα έτσι ώστε ο Σταθαράκος Σταμάτης να κατακτήσει την 5η θέση στην κατηγορία KUMITE παίδων 13 ετών -50 κιλά.

Η προετοιμασία όλων των αθλητών έγινε από τον πτυχιούχο προπονητή Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Κρίσιλα Ιωάννη όπου από τον Σεπτέμβριο έχει αναλάβει εξολοκλήρου την προετοιμασία των αθλητών του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. και ο διευθύνων προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους αθλητές για την άψογη αγωνιστική και τεχνική κατάρτιση καθώς και τους γονείς για την άψογη συμπεριφορά τους και την υποστήριξή τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυπελλούχος Ελλάδος και πανελληνιονίκης η Μένια Τσιόβολου #ΜένιαΤσιόβολου - https://t.co/rWTEDa01mN -

  • Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού όπου χρειάζεται τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/Ma2fwFez7q… -

  • Καύσιμα και καπάκια από την EKO Μικροθηβών στο Σώμα Έρευνας και Διάσωσης - https://t.co/ggSuIQhRkF… -

"Αλιεύοντας" την είδηση