Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με μετάλλια « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » στους αγώνες KICK BOXING BODY CONTACT
Με μετάλλια « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » στους  αγώνες KICK BOXING  BODY CONTACT

Με μετάλλια « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » στους αγώνες KICK BOXING BODY CONTACT

Την Κυριακή 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες KICK BOXING  που διεξήχθησαν στον Παλαμά Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing ( Π.Ο.Κ.) με την συμμετοχή 342 αθλητών από 16 συλλόγους απο όλοι την . Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » συμμετείχε με έξι κατακτώντας 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα :

2η θέση αργυρό μετάλλιο ο Αρέθας νσταντίνος παίδων 2010,

2η θέση αργυρό μετάλλιο ο Βαμβακός Χάρης παίδων 2006,

2η θέση αργυρό μετάλλιο η Μανθογίαννη Μάγδα  νεανίδες 2001,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο ο Λύτρας Γεώργιος παίδων 2006,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο ο Παπαρρίζος Ιωάννης παίδων 2006,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο η Κορομηνά Αφροδίτη κορασίδες 2006.

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση έδειξαν οι   που αγωνίστηκαν για πρώτη τους φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδία Καράτε ( Ε.Λ.Ο.Κ.) που θα διεξάχθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.

Οι αθλητές έδειξαν πάθος και μαχητικό πνεύμα έτσι ώστε ο Σταθαράκος Σταμάτης να κατακτήσει την 5η θέση στην κατηγορία KUMITE παίδων 13 ετών -50 κιλά.

Η όλων των αθλητών έγινε από τον πτυχιούχο προπονητή Β' κατηγορίας Κρίσιλα Ιωάννη όπου από τον Σεπτέμβριο έχει αναλάβει εξολοκλήρου την των αθλητών του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. και ο διευθύνων προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους αθλητές για την άψογη αγωνιστική και τεχνική καθώς και τους γονείς για την άψογη συμπεριφορά τους και την υποστήριξή τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση