Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο Εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών
Μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο Εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών

Μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο Εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών

 Δύο θλήτριες στις ποστολές της ς

Το τριήμερο 05-07 Μαΐου στο κολυμβητήριο ς πραγματοποιήθηκε το Εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Ανδρών-υναικών.

Η αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών της ομάδας του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” ήταν εξαιρετική με πρόκριση σε 11 τελικούς αγωνισμάτων και ατομικά ρεκόρ.

Καλύτερη αθλήτρια των αγώνων η Αθανασία Καρατσιβή με χρυσό μετάλλιο στα 400μ και 800μ επιφάνειας και δύο όρια πρόκρισης ς ομάδας Ανδρών – Γυναικών για το Παν.

Η Λυδία Παντελόγλου με διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ (νεανίδων και γυναικών) στα 50μ διπλά πέδιλα και χρυσό μετάλλιο με όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Νεανίδων και Πανευρωπαϊκό ανδρών-γυναικών. Χάλκινο μετάλλιο και όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο και στα 100μ διπλά πέδιλα με νέο ατομικό ρεκόρ.

Τρεις ακόμη αθλητές   μπήκαν σε 8άδες τελικών και κατέλαβαν θέσεις βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις τους.

-Μπάδρα Αποστολία με 5η, 6η και 7η θέση στα 200μ, 50μ και 100μ διπλά πέδιλα.

- Χατζηεφραιμίδης με 5η θέση στα 400μ Υ/Β και την Τσαλούχου Ιωάννα με 8η θέση στα 50μ διπλά πέδιλα.

-Παντελόγλου Λυδία με 6η θέση στα 50μ άπνοη.

Η σκυτάλη 4×50 επιφάνειας με τους Καρατσιβή Αθανασία, Γκουντούλα Αριέτα, Θεοδοσόπουλο Ιωάννη και Χατζηεφραιμίδη Πρόδρομο, κατέλαβε την 7η θέση.

Εξαιρετικές επιδόσεις και απ' όλα τα παιδιά με νέα ατομικά ρεκόρ και πλασαρίσματα σε θέσεις των τελικών από τους Αποστολία Μπάδρα, Τσαλούχου Ιωάννα και Πρόδρομο Χατζηεφραιμίδη.

Η καλύτερη αθλήτρια των αγώνων η Αθανασία Καρατσιβή βραβεύθηκε μαζί με τον προπονητή της ομάδας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Με το πέρας των αγώνων ολοκληρώθηκε και η διαδικασία που αφορούσε στα όρια πρόκρισης Εθνικών ομάδων και ανακοινώθηκαν οι αθλητές που θα συμμετέχουν στις Εθνικές αποστολές. Δύο αθλήτριες   η Αθανασία Καρατσιβή και η Λυδία Παντελόγλου θα συμμετάσχουν με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών Γυναικών, ενώ η Λυδία Παντελόγλου θα συμμετάσχει και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων -Νεανίδων .

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου συγχαίρει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για τις επιδόσεις τους και τον προπονητή της ομάδας   Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και εύχεται στις δυο αθλήτριες  καλή επιτυχία στις διεθνείς διοργανώσεις που θα συμμετάσχουν με το Εθνική ομάδα της χώρας.

Ευχαριστούν όλους τους εθελοντές γονείς που συνέδραμαν στη διοργάνωση, τον Βάιο Σανίδα για την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων που αποτυπώθηκε με εξαιρετικές φωτογραφίες και τον  Χάρη Μπουρνή που κάλυψε μέσω live streaming την ζωντανή των αγώνων στο επίσημο κανάλι της ομοσπονδίας, KOE TV.

Όλο το φωτογραφικό υλικό του  Βάιου Σανίδα, μπορείτε να το βρείτε σε σχετική ανάρτηση της σελίδας στο Facebook.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση