Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μεταγραφικό ντεμαράζ στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού
Μεταγραφικό ντεμαράζ στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού

Μεταγραφικό ντεμαράζ στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού

Μετά τον Δημήτρη Καραμανλή, που “έκλεισ唨στους ερυθρολεύκους και προπονείται κανονικά στο Βόλο, ο Ολυμπιακός περιμένει τον ιγηριανό και δοκιμάζει τον Βραζιλιάνο .

Ο αμυντικός Μάρσαλ Εμφόν , σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται στο Βόλο τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να περάσει τα εργομετρικά τεστ και να συζητήσει τους τελευταίους όρους του συμβολαίου του με τους ιθύνοντες της ερυθρόλευκης . Ο απο τη ιγηρία έχει ήδη στα χέρια του τα εισιτήρια για την πόλη των Κενταύρων, όμως ένα προσωπικό του θέμα είναι εκείνο που τον εμποδίζει μέχρι στιγμής να μεταβεί στο Βόλο και να γίνει και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον , ο βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται από χτες Πέμπτη στο Βόλο και θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού, προκειμένου ο τεχνικός της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης, να κρίνει την ποδοσφαιρική του αξία και ετοιμότητα και να ανάψει το για την απόκτησή του. Ο Τζέφερσον έχει ήδη εμπειρία από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πραγματικότητα, με παρουσία στην Κιέβο Βερόνα και την ισπανική Σαν Αντρέου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση