Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”
Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Συνεχίζοντας στο θεσμό, το τμήμα του , πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μεικτούς εσωτερικούς στο πλαίσιο λήξης της σεζόν -2019.

Οι θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 Ιουνίου στο 2ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας και ώρες 17:00 – 19:00. Θα συμμετέχουν οι γονείς των παιδιών κι οι αθλήτριες των τμημάτων (γυναικεία ομάδα , νεάνιδες , κορασίδες , ακαδημία).

Επίσημα καλεσμένοι είναι ο διατροφολόγος – διαιτολόγος MSc νσταντίνος Λάμπης, ο Αθανάσιος Πολυχρονίδης (χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των αγωνιστικών εμφανίσεων του υ τμήματος και υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Μ.Ε.), η οικογένεια Ιωάννη Κισκίνη (χορηγοί καρτών ενίσχυσης σεζόν 2018-2019 και ιδιοκτήτες Αρχοντικού “Ευήλιον” στη Μακρινίτσα) .

Η Δ.Ε. και ο του γυναικείου τμήματος , αναμένει την ανταπόκριση των γονέων κι αθλητριών έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με χαμόγελα, αισιοδοξία και πολύ μπάσκετ καθώς και την ένθερμη στήριξη στο γυναικείο τμήμα που πρόκειται να συμμετάσχει στο ειδικό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 26 έως 30/6/2019 για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση