Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”
Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Συνεχίζοντας στο θεσμό, το του , πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μεικτούς εσωτερικούς αγώνες στο πλαίσιο λήξης της σεζόν 2018-2019.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 Ιουνίου στο 2ο υμνάσιο .Ιωνίας και ώρες 17:00 – 19:00. Θα συμμετέχουν οι γονείς των παιδιών κι οι αθλήτριες των τμημάτων ( , νεάνιδες , κορασίδες , ακαδημία).

Επίσημα καλεσμένοι είναι ο διατροφολόγος – διαιτολόγος MSc Κωνσταντίνος Λάμπης, ο Αθανάσιος Πολυχρονίδης (χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των αγωνιστικών εμφανίσεων του γυναικείου τμήματος και υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Μ.Ε.), η Ιωάννη Κισκίνη (χορηγοί καρτών ενίσχυσης σεζόν 2018-2019 και ιδιοκτήτες Αρχοντικού “Ευήλιον” στη Μακρινίτσα) .

Η Δ.Ε. και ο προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, αναμένει την ανταπόκριση των γονέων κι αθλητριών έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με χαμόγελα, αισιοδοξία και πολύ μπάσκετ καθώς και την ένθερμη στήριξη στο γυναικείο τμήμα που πρόκειται να συμμετάσχει στο ειδικό στη από την Τετάρτη 26 έως 30/6/2019 για την άνοδο στην εθνική κατηγορία γυναικών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση