Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”
Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Μεικτοί εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Συνεχίζοντας στο θεσμό, το γυναικείο τμήμα του , πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μεικτούς εσωτερικούς στο πλαίσιο λήξης της σεζόν 2018-2019.

Οι θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 Ιουνίου στο 2ο Γυμνάσιο .Ιωνίας και ώρες 17:00 – 19:00. Θα συμμετέχουν οι γονείς των παιδιών κι οι αθλήτριες των τμημάτων (γυναικεία ομάδα , νεάνιδες , , ακαδημία).

Επίσημα καλεσμένοι είναι ο διατροφολόγος – διαιτολόγος MSc Κωνσταντίνος Λάμπης, ο Αθανάσιος Πολυχρονίδης (χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των αγωνιστικών εμφανίσεων του γυναικείου τμήματος και υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Μ.Ε.), η οικογένεια Ιωάννη Κισκίνη (χορηγοί καρτών ενίσχυσης σεζόν 2018-2019 και ιδιοκτήτες Αρχοντικού “Ευήλιον” στη ) .

Η Δ.Ε. και ο προπονητής του γυναικείου τμήματος , αναμένει την ανταπόκριση των γονέων κι αθλητριών έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με χαμόγελα, αισιοδοξία και πολύ καθώς και την ένθερμη στήριξη στο γυναικείο τμήμα που πρόκειται να συμμετάσχει στο ειδικό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 26 έως 30/6/2019 για την άνοδο στην εθνική κατηγορία γυναικών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση