Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Μεγάλη συμμετοχή στην πεζοπορία Άνω Κερασιά- Ιερά Μονή Φλαμουρίου
Μεγάλη συμμετοχή στην πεζοπορία  Άνω Κερασιά- Ιερά Μονή Φλαμουρίου

Μεγάλη συμμετοχή στην πεζοπορία Άνω Κερασιά- Ιερά Μονή Φλαμουρίου

πραγματοποιήθηκε η 11η πεζοπορία του του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας «», την 31 Μαΐου, στην -Ιερά Μονή Φλαμουρίου.

Με αφορμή την κατά του καπνίσματος και την αγάπη για τη φύση ακολούθησαν πολλοί περιπατητές από το Δήμο και τις γύρω περιοχές, απολαμβάνοντας τη φύση και τις ομορφιές της, καθώς και την ευεξία της σωματικής άσκησης.

Κατά την άφιξη στο μοναστήρι, οι άντρες είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και να ξεναγηθούν στον εσωτερικό χώρο του, ενώ οι γυναίκες λόγω του άβατου περιηγήθηκαν στα μικρά εξωτερικά εκκλησάκια της μονής.

Η διαδρομή ήταν περίπου 3,50 ώρες, υπήρχε συντονισμός και η πεζοπορία κατά ομάδες τηρώντας αποστάσεις εξελίχθηκε ομαλά για όλους.
Ξεκινώντας από την (Κάτω Γούρα) μια διαδρομή μέσα στο δάσος σε ένα καταπράσινο τοπίο, καταλήγοντας στην Ιερά Μονή Φλαμουρίου διάρκειας περίπου 3,5 ώρες.

Σημαντική η συνεργασία που προέκυψε από το σύμφωνο συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο φορέων Υγείας και Αθλητισμού συμβάλλοντας με τις δράσεις τους στην προαγωγή της υγείας δημιουργώντας ταυτόχρονα υγιείς συμπεριφορές.

Τη διαδρομή ακολούθησε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας και ο πρόεδρος της κοινότητας Κερασιάς, Γιώργος Ζήσης.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους για τη συμμετοχή.

Ευχαριστούν, επίσης, την που κάλυψε την πεζοπορία, προέβαλε τους εκθεσιακούς χώρους της Κερασιάς και γενικότερα συνέβαλε στην ανάδειξη της περιοχής.

«Στόχος μας να περπατήσουμε σε όλα τα μονοπάτια του Δήμου μας και να αναδείξουμε κάθε περιοχή φροντίζοντας μέσω αυτού και την καλύτερη φυσική κατάσταση. Δεχόμαστε για ανάλογες δράσεις», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση