Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Νίκης Βόλου
Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Νίκης Βόλου

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Νίκης Βόλου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, στην εθελοντική , που πραγματοποίησε την Δευτέρα 25 Μαΐου, ο “Η ΙΚΗ” σε συνεργασία με τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη φυσική έδρα του Συλλόγου, στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητές, και , συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους και για τις αυξημένες ανάγκες που παρατηρούνται την συγκεκριμένη περίοδο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του “Η ΙΚΗ” εξήρε την ανταπόκριση του κόσμου και δήλωσε: “Την περίοδο που διανύουμε, οι ανάγκες για είναι αυξημένες και γι' αυτό πήραμε την πρωτοβουλία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τους υγειονομικούς μας, στην προσπάθεια που δίνουν αυτή την περίοδο.

Η αιμοδοσία αποτελεί υψηλό δείγμα αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν, αποδεικνύοντας με αυτή την πράξη, την κοινωνική τους ευαισθησία στον συνάνθρωπο και σε όποιον έχει ανάγκη”.

Να σημειωθεί ότι σε όσους έδωσαν αίμα, ο Σύλλογος πρόσφερε μια αναμνηστική πάνινη τσάντα με μπλούζα και προστατευτική μάσκα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση