Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Νίκης Βόλου
Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Νίκης Βόλου

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Νίκης Βόλου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, στην εθελοντική , που πραγματοποίησε την Δευτέρα 25 Μαΐου, ο .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” σε με τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.

Η πραγματοποιήθηκε στη φυσική έδρα του Συλλόγου, στο Παντελής Μαγουλάς.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, , αθλητές και πολίτες, συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους και αίμα για τις αυξημένες ανάγκες που παρατηρούνται την συγκεκριμένη περίοδο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εξήρε την ανταπόκριση του κόσμου και δήλωσε: “Την περίοδο που διανύουμε, οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες και γι’ αυτό πήραμε την πρωτοβουλία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τους υγειονομικούς μας, στην προσπάθεια που δίνουν αυτή την περίοδο.

Η αιμοδοσία αποτελεί υψηλό δείγμα αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν, αποδεικνύοντας με αυτή την πράξη, την κοινωνική τους ευαισθησία στον συνάνθρωπο και σε όποιον έχει ανάγκη”.

Να σημειωθεί ότι σε όσους έδωσαν αίμα, ο πρόσφερε μια αναμνηστική με μπλούζα και προστατευτική .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση