Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Μεγάλη επιτυχία της Νίκης Βόλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών
Μεγάλη επιτυχία της Νίκης Βόλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών

Μεγάλη επιτυχία της Νίκης Βόλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών

Τεράστια επιτυχία για τον “Η ΝΙΚΗ” η κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων από την Μαρία Χατζηεφραιμίδου και την , στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε σε και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα , οι δύο αθλήτριες, έκαναν την “υπέρβαση”και κατέκτησαν, η Μαρία Χατζηεφραιμίδου το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μικτή ατομική με χρόνο 02:22.89 (νεάνιδα ηλικιακά ) και η , το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μικτή ατομική με χρόνο 05:03.89 (κορασίδα ηλικιακά ).

Οι δύο αθλήτριες έκαναν εξαιρετικές κούρσες, πολύ καλούς χρόνους και βγήκαν πρώτες στα δύο αγωνίσματα στη Θεσσαλονίκη και με βάση τα και των Αθηνών στην τελική κατάταξη είναι τρίτες και κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλές ήταν και οι εμφανίσεις των υπολοίπων παιδιών της αποστολής που έδωσαν σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα, ενώ αναμένονται τα τελικά επίσημα ενοποιημένα αποτελέσματα από την ΚΟΕ και η τελική γενική βαθμολογία για την κατάταξη της ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/neVG2TkHh8 -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

"Αλιεύοντας" την είδηση