Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μεγάλες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Άτλα
Μεγάλες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Άτλα

Μεγάλες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Άτλα

Ένας ακόμη αγώνας, μια ακόμη εμπειρία για τους και τις αθλήτριες, έγινε στη Λάρισα στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Σδράγκα.

Η Ακαδημία “ATΛAΣ”, αγωνίστηκε με πολλά από τα της που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη αυτού του παιδιού, ο οποίος υπήρξε κατά γενική ομολογία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού στίβου.

Πολλά μετάλλια, πολλά και σημαντικά ρεκόρ ήταν η συγκομιδή μας, αλλά πάνω απ´ολα η χαρά να κάνεις αυτό που αγαπάς τόσο πολύ.

Συγκεκριμένα :

Η Κατερίνα Βέργου ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτική. Έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας της με τέσσερα άλματα πάνω από 6 μέτρα και δυο πολύ μεγάλα άκυρα. Έτσι με επίδοση 6,11 m. πήρε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο.
Ο Ευάγγελος Ευαγγέλου με 22,85 επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, πήρε την Τρίτη θέση στα 200 m των ανδρών.
Η Ανδριάνα Καυκούλα κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 16,54 έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατέλαβε την 3η θέση στο αγώνισμα των 100 m με εμπόδια Κορασίδων.
Η Αναστασία Καυκούλα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 10,80 sec πήρε την 2η θέση και το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η Χαϊδεμένη Μπατσκίνη έκανε ατομικό ρεκόρ στο σε μήκος με 4,97 και με το πρόσφατο ρεκόρ της στο τριπλούν έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον.
Η Γκλαντιόλα Πάσα στο επίπονο αγώνισμα των 300 m με εμπόδια κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 54,08 πήρε την 3η θέση.
Ο Παναγιώτης Σκαρβέλης με ατομικό ρεκόρ στο άλμα σε μήκος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων
Ο Αθανάσιος Γεραμπίνης στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισε 4ος με επίδοση 43,38 πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και πάντα σε επιδόσεις πολύ καλές.
Η Νικολέττα Γκαγιάννη με πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ (21,12) και επίδοση πολύ κοντά στο όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήρε την 5η θέση στο αγώνισμα των 150 μέτρων Παγκορασίδων.
Η Κωνσταντίνα Ζάκι κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 15,15 στο αγώνισμα των 80 m. Με εμπόδια άφησε παρακαταθήκη πως στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί στο Πένταθλο θα τα πάει καταπληκτικά.
Τέλος τα δύο υπέροχα μωρά, η Ελένη Βιδούρη  με χρυσό μετάλλιο στα 60 m. Εμπόδια με καταπληκτική επίδοση 10,61 έδειξε για άλλη μια φορά το πολύπλευρο ταλέντο της και ο Γιώργος Γκαγιάννης με ατομικό ρεκόρ στα άλμα σε μήκος και επίδοση 4,60 πήρε την 4η θέση.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση