Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία στο προσεχές διάστημα
Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία στο προσεχές διάστημα

Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία στο προσεχές διάστημα

Μέσα απ' τη συνεργασία και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ς

Μια σειρά από μεγάλες πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στην άνοιξη μέσα απ' τη συνεργασία και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ς. Αυτό έγινε γνωστό σε συνάντηση που είχε ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον πρόεδρο Ηλία Καφφέ, την ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά, τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Πομάν και τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα.

Κατά τη συνάντηση έγινε ένας αγισμός των μέχρι τώρα αθλητικών εκδηλώσεων στην Θεσσαλία τα τελευταία χρόνια, που είχε σαν πολλές και επιτυχημένες διοργανώσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμός και για το 2019.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κώστας Αγοραστός: «Μέσα από τη συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τους αθλητικούς συλλόγους, καταφέραμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας να είναι η πρώτη στη χώρα.

Με μία σειρά επιτυχημένων διοργανώσεων, με παγκόσμια πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού, βάλαμε τη Θεσσαλία μπροστά και μεγαλώσαμε το αθλητικό-δρομικό κίνημα στη περιοχή.

Με τη συνάντηση αυτή θέτουμε τα θεμέλια για ακόμα περισσότερες αθλητικές δράσεις και το 2019, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση