Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με τουρνουά ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις κορασίδες μπάσκετ του Ολυμπιακού 
Με τουρνουά ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις κορασίδες μπάσκετ του Ολυμπιακού 

Με τουρνουά ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις κορασίδες μπάσκετ του Ολυμπιακού 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα κορασίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που ως γνωστό στέφθηκε πρωταθλήτρια για 4η συνεχή χρονιά στη .

Ο Ολυμπιακός  διοργάνωσε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ με τη συμμετοχή του Πανελευσινιακού από την Αθήνα, ενώ μετείχε και η της Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ειδικό πρωτάθλημα.

Τα ματς παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον, ενώ ήταν υψηλού επιπέδου.

Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου με τους τους Νάνσυ Σχοινά και Κώστα Δέρβο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας γι' άλλη μια φορά πως το τους ανήκει.

Τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο έφορος του τμήματος  Κυριάκος Κυριακόπουλος, ενώ οι καλαθοσφαιρίστριες έδωσαν για τον Αύγουστο, οπότε  θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ευχαριστεί την του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για τη διεξ των αγώνων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει την Ιωάννα Αρτεμισίου 

 Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, συγχαίρει την καλαθοσφαιρίστρια Ιωάννα Αρτεμισίου για τη μεταγραφή της στον ΠΑΣ ιάννινα και της εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην μπασκετική της καριέρα και στην προσωπική της ζωή.

Ο Ολυμπιακός Βόλου χαίρεται να βοηθά αθλήτριες και αθλητές που βγήκαν από τα σπλάχνα του, να πρωταγωνιστούν στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

“Γιάννα καλή σου επιτυχία. Οι δρόμοι μας, μπορεί να χώρισαν προσωρινά, αλλά είμαστε σίγουροι πως στο θα ξανασυνεργαστούμε στον μεγάλο μας σύλλογο, τον Ολυμπιακό μας.

Θα σε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και και θα είμαστε πάντα κοντά σου” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση