Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με τον Γ.Σ. Βόλου πέφτει η αυλαία των υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Με τον Γ.Σ. Βόλου πέφτει η αυλαία των υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με τον Γ.Σ. Βόλου πέφτει η αυλαία των υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με τον .Σ. Βόλου θ  πέσει η υλαία των φετινών υποχρεώσεων της  ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το Σάββατο 19 Μαΐου  και ώρα 19.00 στο Βόλου , στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των PLAY OFFS της ΕΣΚΑΘ  για την άνοδο στη ΄ .

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής  Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά , ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη .

Η ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη, περιμένοντας το θετικό του Αμπελώνα στον αγώνα με την  , ώστε να τερματίσει στη δεύτερη θέση , αφού δυστυχώς μετά το του αγώνα με την και τη σφαγιαστική διαιτησία , δεν είναι στο χέρι της ομάδας  η πρώτη θέση .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο και να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση