Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με τον Γ.Σ. Βόλου πέφτει η αυλαία των υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Με τον Γ.Σ. Βόλου πέφτει η αυλαία των υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με τον Γ.Σ. Βόλου πέφτει η αυλαία των υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με τον .Σ. θα  πέσει η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων της  ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού , το Σάββατο 19 Μαΐου  και ώρα 19.00 στο Βόλου , στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των PLAY OFFS της ΕΣΚΑΘ  για την άνοδο στη ΄ Εθνική .

Αγωνιστικά προτα δεν υπάρχουν και ο προπονητής  Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά , ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη .

Η ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη, περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα του Αμπελώνα στον αγώνα με την  Καλαμπάκα , ώστε να τερματίσει στη δεύτερη θέση , αφού δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα του αγώνα με την Καλαμπάκα και τη σφαγιαστική διαιτησία , δεν είναι στο χέρι της ομάδας  η πρώτη θέση .

Η των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό και να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά .

 

"Αλιεύοντας" την είδηση