Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων δοκιμάζεται η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων δοκιμάζεται η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων δοκιμάζεται η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με εκτός έδρς πιχνίδι απέναντι στην ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων ( 8/3, 2.00 μ.μ.), συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο Όμιλο της Γ' ς, για την του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Βλι θέλουν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, με τις δύο ομάδες να έχουν πάντως τους ίδιους στόχους, όντας και πολύ κοντά στην κατάταξη.

Ο τεχνικός της ομάδας, πέραν της δεδομένης απουσίας του Δημήτρη Καραμήτσου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι.
Μιλώντας για το παιχνίδι της ς, ο Γ. Βλις επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει μια σειρά κρίσιμων παιχνιδιών για εμάς στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με ίκη Βόλου και Αριστοτέλη Φλώρινας. Αν πετύχουμε στα προσεχή 3 παιχνίδια, δύο νίκες, θα διασφαλίσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας. Συνεχίζουμε την μας, με σταθερά βήματα. Φυσικά, κοιτάμε και τις εξελίξεις με τον κορονοϊό, όπου αναβάλλονται παιχνίδια και θα εναρμονιστούμε πλήρως, ως ομάδα, με οποιαδήποτε απόφαση, τις επόμενες ημέρες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση