Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με την εθνική ομάδα στην Ιερουσαλήμ ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αποστόλης Βλαχάβας
Με την εθνική ομάδα στην Ιερουσαλήμ ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αποστόλης Βλαχάβας

Με την εθνική ομάδα στην Ιερουσαλήμ ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αποστόλης Βλαχάβας

 

 

Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον Σύλλογο του “Η ΝΙΚΗ” η επιλογή του προπονητή στίβου του Συλλόγου Αποστόλη Βλαχάβα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ 4-7 Ιουλίου.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου επιλέχθηκε στην ομάδα συνοδών των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι, μετά το βαλκανικό πρωτάθλημα είναι η δεύτερη διοργάνωση στην οποία ο Αποστόλης Βλαχάβας θα εκπροσωπήσει τη χ μας για να καθοδηγήσει τους αθλητές των αλτικών αγωνισμάτων.

Ο ίδιος κάνει λόγο για τιμητική και μεγάλης ευθύνης επιλογή στο πρόσωπό του.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης σε δηλώσεις του εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του Αποστόλη Βλαχάβα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι “Ο προπονητής του τμήματος στίβου του Συλλόγου μας Αποστόλης Βλαχάβας, συμμετέχει για ακόμη μία φορά σε αποστολή της εθνικής μας ομάδας. Ένας προπονητής, ο οποίος διακρίνεται πέραν των γνώσεών του στην προπονητική και στην ανάδειξη πρωταθλητών Ελλάδος – Μέλη Εθνικών Ομάδων (Χρήστος Γκαράς – Κατερίνα Κόκκαλη – Ανδρομάχη Βελέντζα) και για το ήθος και την ευγένεια ψυχής, για την προσήλωσή του στους στόχους και την αγωνιστικότητά του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδας”.

 

Στο Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών και Κ23 η Νίκη Βόλου

Στο κορυφαίο ανδρών-γυναικών και Κ23 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, συμμετείχε το τμήμα στίβου του «Η ΝΙΚΗ».

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στο πιο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα στίβου στην Ελλάδα. Συγκέντρωσαν 80 βαθμούς και το τμήμα βρίσκεται στους πρώτους 30 στην κατηγορία Κ23 στην Ελλάδα.

Αποτελέσματα

– ΦΛΩΡΟΥ ΕΦΗ 10η 1500 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

-ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 5η ΤΡΙΠΛΟΥΝ Κ23

-ΚΩΥΛΑ ΕΛΜΑ 6η ΥΨΟΣ Κ23

-ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 6ος ΤΡΙΠΛΟΥΝ Κ23

-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7ος ΤΡΙΠΛΟΥΝ Κ23

-ΓΚΑΡΑΣ ΧΡΗΣ 7ος 400ΕΜΠ Κ23

-ΤΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ 7η 1500μ και 9η 5000μ Κ23

-ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 9η 1500μ Κ23

-ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΑΚΥΡΗ

-ΚΑΠΟΥΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΕΓΚΑΤ.

-ΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΩΤΑ ΕΓΚΑΤ.

 

Ο υπεύθυνος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης, συνεχάρη αθλητές κι αθλήτριες καθώς και προπονητές κι όπως δήλωσε “Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια. Τα παιδιά κάνανε εξαιρετικές προσπάθειες που σίγουρα προσδίδουν στο αγωνιστικό προφίλ του τμήματος. Συνεχίζουμε δυνατά για το πρωτάθλημα του Κ16 πάλι στην Θεσσαλονίκη”.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος , Αποστόλης Βλαχάβας, Βάσω Κολυμμένου και ο υπεύθυνος στίβου Γιώργος Τάκης

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση