Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με τέσσερα τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη η Ελλάδα, στις τεχνικές Επιτροπές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού 
Με τέσσερα τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη η Ελλάδα, στις τεχνικές Επιτροπές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού 

Με τέσσερα τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη η Ελλάδα, στις τεχνικές Επιτροπές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού 

Με τέσσερα τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη συμμετέχει η στις Τεχνικές Επιτροπές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF), έπειτα από εισήγηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής.

Η επιλογή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το καταστατικό της ISF κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής η οποία διεξήχθη στο Sochi της Ρωσίας στις 17 και 18 Νοεμβρίου , έπειτα από την αναβολή που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ISF κατά τη συνεδρίασή της στο Ρίο της Βραζιλίας τον Μάιο .

Τα Τακτικά Μέλη από την είναι:

Τεχνική Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης: Ιωάννης Κτιστάκης

Τεχνική Επιτροπή Πετοσφαίρισης: Ιωάννης Ανδρεάδης

Τεχνική Επιτροπή Χειροσφαίρισης: Ταϊγανίδου

Τεχνική Επιτροπή Ενόργανης Γυμναστικής: Φωτεινή Μέλλου

Τα Αναπληρωματικά Μέλη της Ελλάδας  στις Τεχνικές Επιτροπές Ποδοσφαίρου και Κολύμβησης είναι οι κ.κ.: Σταύρος Μάνταλος και Ευάγγελος Κοζομπόλης αντίστοιχα.

Η των μελών στις Τεχνικές Επιτροπές της ISF είναι τετραετής.

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. ως ο μοναδικός θεσμικός εκπρόσωπος της χώρας στην ISF, έχοντας πρωτίστως ως στόχο τη συμμετοχή των /τριών μας στις Παγκόσμιες σχολικές διοργανώσεις, επ’ ευκαιρία της ολοκλήρωσης των διαδικασιών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού, εύχεται στα νέα μέλη να συνεισφέρουν με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στην του Σχολικού Αθλητισμού και την προβολή της ωφελιμότητάς του στους μαθητές και τις μαθήτριες  σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη των Τεχνικών Επιτροπών Αγγελική Δούκα (Κολύμβηση), Ανδρέα Γαβριηλίδη (Καλαθοσφαίριση), Κωνσταντίνο Μηλιώνη (Πετοσφαίριση) και Κωνσταντίνο Αγριόδημο (Ποδόσφαιρο) καθώς επίσης και το πρώην  μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της  ISF Στέλιο Δασκαλάκη για την προσφορά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλή πρόσβαση στην Μ. Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/CP7LgdXr2z… -

  • Nέα πεζοδρόμια από Σκιάθο μέχρι Κουκουναριές κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/uJfkC7WUBm… -

  • Αφιέρωμα -ύμνος του National Geographic Romania στη Θεσσαλία #NationalGeographicRomania - https://t.co/h2iK04yl8z -

"Αλιεύοντας" την είδηση