Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με τα ίδια προβλήματα στην Κόρινθο ο Ολυμπιακός
Με τα ίδια προβλήματα στην Κόρινθο ο Ολυμπιακός

Με τα ίδια προβλήματα στην Κόρινθο ο Ολυμπιακός

Αλέξνδρος Νικολιάς κι Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα απουσιάσουν από το αυριανό ματς (18:00), με αντίπαλο την Παναχαϊκή – Δε σκέφτεται αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Ελευθερόπουλος

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ερυθρολεύκων για το ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου, με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη της Κορίνθου, ύστερα από τις εξελίξεις και την επικείμενη μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ομάδας της Πάτρας.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στους “ροσονέρι”, προκειμένου να διατηρείται κοντά στην 3η-4η θέση και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σκέφτεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, με εκείνη του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΕΑΚ πριν μερικές μέρες, αφήνοντας για λίγο το rotation. Μοναδικοί απόντες θα είναι οι Αλέξανδρος Νικολιάς, που ταλαιπωρείται από θλάση και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μένει εκτός και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, που αύριο θα εκτίσει την ποινή του, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο μεσοεπιθετικός, παρ' όλα αυτά, ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση και κάνει κι εκείνος “αγώνα δρόμου” για να προλάβει το δύσκολο ματς του ΟΑΚΑ, με αντίπαλο την , την ερχόμενη .

Κόντρα Κούγια – Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής – Απών ο Γεωργακόπουλος

Μαίνεται ο , μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της Ερασιτεχνικής του συλλόγου, ύστερα από την απόφαση του πρώτου να μεταφέρει την έδρα των “ροσονέρι” στην γειτονική Κόρινθο. Σε ανακοινώσεις μεταξύ των δύο πλν, η πλευρά του Ερασιτέχνη αναφέρει στην Πολιτεία ότι ο Κούγιας παρανομεί και θα πρέπει να παρθούν μέτρα, ενώ σε απάντησή του ο γνωστός δικηγόρος απειλεί με τους ιθύνοντες του μητρικού σωματείου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο πορτιέρο Γιώργος Γεωργακόπουλος, που υπέστη ράγισμα στο μετακάρπιο στον αγώνα με τον Ηρακλή και θα απουσιάσει για συνολικά πέντε εβδομάδες, χάνοντας το υπόλοιπο των πλέι οφ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση