Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με… Νίκη εξασφαλίζει την σωτηρία της
Με… Νίκη εξασφαλίζει την σωτηρία της

Με… Νίκη εξασφαλίζει την σωτηρία της

Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την την τρίτη στη βαθμολογία και δυνατή (18:00) και με νίκη τους πάνε στη να υπερασπιστούν διαφορά 19 πόντων.

Μοιάζει πολύ δύσκολο, αλλά έχει την ευκαιρία της. Η ίκη με την κατάκτηση τους ροζ φύλλου την απέναντι στην , και με δεδομένη την ήττα της ς από την πρωταθλήτρια και πανίσχυρη στο ματς – φιέστα στη γειτονική πόλη, κλειδώνει την 11η θέση και την σωτηρία της, χάνοντας την, την τελευταία αγωνιστική, μόνο με… “αυτοχειρία”, υπερασπιζόμενη τη διαφορά του πρώτου μεταξύ τους αγώνα (+19).

Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν με μοναδική απουσία τον… κόσμο της, καθώς το παιχνίδι στο “Βάκης Παρασκευόπουλος” θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, μετά την τιμωρία της ομάδας για τα στο ματς με τον Α.Ο. Αγρινίου, πριν τρεις περίπου εβδομάδες.

Στην Καστοριά, πάντως, καίγονται για τη νίκη τους και το διπλό στο Βόλο, στη μάχη που δίνουν να διατηρηθούν στην τρίτη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ κατάταξης για τη Β' . Ο τέταρτος Α.Ο. Αγρινίου απέχει μόλις ένα βαθμό από την Καστοριά και θα έχει εύκολο απόγευμα κόντρα στον τελευταίο Πανεδεσσαϊκό και οι Καστοριανοί δε θέλουν με τίποτα να δουν την διαφορά τους να μειώνεται.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση