Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με νίκες των γηπεδούχων η επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας
Με νίκες των γηπεδούχων η επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας

Με νίκες των γηπεδούχων η επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας

Τρεις νίκες των γηπεδούχων στ ισάριθμ πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου της Σούπερ Λίγκας σημειώθηκαν το Σάββατο.

Στο τελευταίο χρονικά ματς, ο Ηρακλής δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Καλλονής στο «Καυταντζόγλειο», με μεγάλο πρωταγωνιστή, για ακόμη μια φορά τον Απόστολο Βέλιο. Ο πρώην επιθετικός της Εβερτον σημείωσε χατ-τρικ (15', 43' με πέναλτι, 70') και έδωσε σημαντική βαθμολογική «ανάσα» στον «Γηραιό», κρατώντας παράλληλα την ομάδα από την Λέσβο στην τελευταία θέση.

με το «δεξί» έκανε στο και ο , νικώντας το απόγευμα τη με 2-0 στο των «Ζωσιμάδων».

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με τον Μανιά και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τζιμόπουλο στο 84'. Ενα λεπτό νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος για το , ο Αστέρας Τρίπολης, επικράτησε με 4-0 εντός έδρας του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Αρκαδίας είχε ως πρωταγωνιστή τον πρώτο της σκόρερ, Απόστολο Γιάννου, ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές (41', 74'), ενώ σκόραραν ακόμη ο Ιγκλέσιας, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 63' και ο Φούντας, που διαμόρφωσε το της αναμέτρησης στο 76ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή, οι γηπεδούχοι μπήκαν προσωρινά σε θέσεις πλέι-οφ, ενώ αντίθετα, η ομάδα της Κομοτηνής παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση