Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία ο αγώνας Historic Run
Με επιτυχία ο αγώνας Historic Run

Με επιτυχία ο αγώνας Historic Run

Με επιτυχία διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού υ Βόλου και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, ο αγώνας Historic Run και οι παράλληλες δράσεις του μουσείου.

 

Η διαδρομή μήκους 5 χιλιομέτρων ξεκίνησε από το με κατεύθυνση προς τα Πευκάκια και επιστροφή.

Λίγο πριν την εκκίνηση έγινε μια ιστορική αναδρομή και αναφορά στην πόλη του Βόλου και την βιομηχανική του ιστορία από την Ευμορφία Τσιαμάγκα, μουσειοπαιδαγωγό του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού υ και την άντια Δαμιανάκου, τοπική διαχειρίστρια του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του μουσείου παράλληλες δράσεις και παραδοσιακά παιχνίδια για παιδιά καθώς και επίδειξη από αθλήτριες ρυθμικής της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου, οι οποίες παρουσίασαν μια όμορφη χορογραφία και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα και οι τρείς πρώτοι νικητές ανά κατηγορία ήταν:

Γυναίκες

  1. Φλώρου Έφη
  2. Λούμα Βαρβάρα –Ρηγίνα
  3. Φιλατζικιώτη Ξανθίππη

Άντρες

  1. Τσάτσης Σταύρος
  2. Γκάρας Χρήστος
  3. Δροσινός Αντώνης

 

Επίσης βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους : από τον σύλλογο Μάγνητες Τυφλοί, ο Παρίσσης Γιώργος και ο συνοδός του Βουρλογιάννης Αργύρης ,από το σωματείο Αργοναύτες ΑμεΑ, ο Μαλάτος ίκος και ο συνοδός του Θανάσης Παπαδόπουλος,ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του αγώνα  Βασιλειάδης Σταύρος   και η πολυπληθέστερη ομάδα που ήταν ο Γ.Σ. « Βόλου».

 

Τιμητική πλακέτα έλαβαν από τους διοργανωτές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διαγωγή του αγώνα η Τροχαία Βόλου,  η οποία εκπροσωπήθηκε από τον ανθυπαστυνόμο Καρακάνα Πέτρο και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου με επικεφαλής τον Ηλιόπουλο Βασίλη.

Ιατρός του αγώνα ήταν ο Βουτσινάς Βαγγέλης, ενώ την βιντεοσκόπηση του αγώνα έκαναν οι Γούσης Χρήστος και Γούσης Κώστας, οι οποίοι προσέφεραν την βοήθεια τους εθελοντικά.

Χορηγοί του αγώνα ήταν οι ΖΑΓΟΡΙΝ, Κάβα Παπαγιάννης, Γλυκοπωλείο Αντωνούλης, Φούρνος Φιλοσόγλου Ιορδάνης, Φούρνος Τσικριτζή Κυριάκου, κατάστημα Pyromagic και η Τυποτεχνική Βόλου.

Οι εθελοντές : Σαμακοβλή Δημήτρη, Χριστοδούλου Γιάννη, Αγιώτη Θεοδώρα, Μπαρούς Διαμάντης, Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Εύα, Ρούσα Κωνσταντίνα, Παπαγγελής Σπύρος, Διαμαντή Αργυρώ, Καλλιγέρη Δέσποινα, Σπανός Χρήστος, Γκοντισοπούλου Ροδούλα, Γεωργούλα Φιλίτσα, Γεωργούλα Γιούλα, Κυριαζή Δημήτρη.

Βοήθεια παρείχε το Βόλου .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση