Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με επιτυχία η ποδηλατοβόλτα από τη Νίκη Βόλου
Με επιτυχία η ποδηλατοβόλτα από τη Νίκη Βόλου

Με επιτυχία η ποδηλατοβόλτα από τη Νίκη Βόλου

Το Τμήμα Ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. « Η ΝΙΚΗ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου διοργάνωσε την 2 Ιουνίου και ώρα 11:00 , , με σημείο εκκίνησης την Παραλία του (Αργώ) όπου και στήθηκε με χρήσιμο υλικό και πληροφορίες για τους λάτρεις του ποδηλάτου, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα για την ποδηλασία.

Έγινε επίδειξη όλων των τύπων των ποδηλάτων ( παιδικά, πόλης γυναικεία, πόλης αντρικά, BMX, FREE STYLE, ENDURO, DOWNHILL, XC, ALL MOUNTAIN, ROAD, TREKKING, Ηλεκτρικά εργοστασιακά, κιτ μετατροπής σε ηλεκτρικό).

Η ξεκίνησε στις 11:15 με επιστροφή 13:15.

Το μεγάλο ήταν η ασφάλεια των αναβατών, πράγμα το οποίο επιτεύχθηκε, σύμφωνα με τις δηλώσεις των οργάνων της τάξης κατά 100%.

Το Τμήμα Ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. « Η ΝΙΚΗ»    ευχαριστεί θερμά την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, όπου ήταν αρωγός στην προσπάθεια και συνέβαλε καταλυτικά κι αποφασιστικά στον τομέα της ασφάλειας, την Τροχαία , για τη συμβολή της στην ασφάλεια της βόλτας μας.

Στην περιοχή του λόφου του Σωρού, έγινε στην πόλη των αρχαίων Αμφανών και τον Ναό του Θεού Απόλλωνα.

Τέλος θα  γίνει μια νέα εκδοχή ποδηλατοβόλτας μέσα στο καλοκαίρι, με πολλές εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

  • Ο 20ός Ρήγειος δρόμος στις επετειακές εκδηλώσεις του 2021 #Ρήγειοςδρόμος - https://t.co/CZk30R3B2V -

"Αλιεύοντας" την είδηση